MEB 2 İlanla Öğretmenevi Müdürlükleri 8 İşçi Alımı Yapılacak

MEB 2 İlanla Öğretmenevi Müdürlükleri 8 İşçi Alımı Yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye İş Kurumu kurum dışı ilan formları üzerinden 2 güncel ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilanlara göre, Öğretmenevi Müdürlükleri istihdam edilmek üzere farklı kadro ve unvanlarda 8 işçi alımı yapılacak. KPSS şartı yok.

MEB Güncel İşçi Alımı İş İlanları

Ilgaz öğretmenevi; 1 mutfak ve kat sorumlusu, Avni Akyol Öğretmenevi ise 4 bulaşıkçı, 1 kat hizmetleri görevlisi, 1 resepsiyon görevlisi ve 1 garson alımı yapacaktır. Yayımlanmış olan işçi alım ilanına göre ilkokul lise, önlisans ve lisans mezunlarından müracaatlar kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak sizlere ilanın detaylarını sunduk.

Avni Akyol Öğretmenevi Personel Alımı

4 bulaşıkçı alımı: En az ilkokul mezunu olan ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ve gıda ve su sektöründe çalışanlar için ise hijyen eğitimi belgesi olanlardan alım yapılacaktır. Sabıka kaydı bulunmayan adaylardan alım gerçekleşecektir. İlgili alanda 6 ay deneyim süresi istenmektedir.

1 kat hizmetleri görevlisi alımı: Hijyen eğitimi belgesi ve diksiyon eğitimi belgesine sahip olan doğalgaz kalorifer ateşçisi belgesi olan adaylar dan alım yapılacaktır. En az ilkokul mezunu olmanız bu kadro için yeterlidir.

1 resepsiyon görevlisi alımı: En az ortaokul mezunu olan ve diksiyon eğitimi belgesine sahip olan adaylardan alım yapılacaktır.

1 garson alımı: Hijyen eğitimi ve diksiyon eğitimi belgesi bu kadro için de istenmektedir. İlkokul mezunu olmanız yeterlidir. Düzce merkez veya merkez köyleri sınırları içerisinde ikamet ediyor olmanız gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular 18 Ağustos ve 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında kabul edilecektir. Daimî kadroda istihdam sağlanacak olup, Düzce Avni Akyol Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na şahsen başvuru yapmanız gerekmektedir. Düzce iş ilanları olarak sunulmuştur.

Ilgaz öğretmenevi İşçi Alımı

1 mutfak ve kat sorumlusu alımı: kadın adaylardan alım yapılacak olup 30 45 yaş aralığında olmanız gerekmektedir temizlik malzemeleri kullanmanızı engel Sağlık sorununuzun olmaması ve hijyen eğitim belgesine sahip olmanız gerekmektedir. En az ilkokul mezunu olmanız bu kadro için yeterlidir.

Müracaat Detayları

Müracaatlarını 23 ve 27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Ilgaz Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne şahsen yapmanız gerekmektedir. Çankırı iş ilanları olarak sunulmuştur.

İlgili Haberler

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.