Haziran Ayı Şehir Hastanelerine İŞKUR Personel ve İşçi Alımı Başladı

Müjde şehir hastanelerine beklenen personel alımı ve işçi alımı ilanlarına müracaatlar başladı. Haziran ayı güncel ilanlar kategorisinde yayınlanmış olan müracaat kılavuzlarına göre alımlar için başvurular başlamıştır. İŞKUR’un güncel ilanları için tıkla!

Son Dakika 2023 Haziran Ayı Şehir Hastanelerine Personel Alımı ve İşçi Alımı Başladı

Az önce Resmi Gazete üzerinden yayımlanmış olan müracaat kılavuzlarına göre, şehir hastanelerine, personel alımı ve işçi alımı yapacaktır. En az lise mezunu adaylardan yapılacak olan alımlar için mülakat şartı aranmayacaktır.

Mülakat Yok Alımlar KPSS Sıralamasıyla

Mülakat atsız yapılacak olan bu alımlar için kpss puan sıralamasına göre atamalar gerçekleşecektir. Bu nedenle 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme sınavına katılmış olmanız gerekmektedir. Lise mezunu adayların P93 önlisans mezunu adayların P94 ve lisans mezunu adayların P3puan türünde taban puana sahip olması gerekmektedir. Edinilen bilgilere göre, 50 taban puana sahip olmanız bazı ilanlara müracaat yapmanız için yeterli olacaktır.

Alım Yapılacak Kurumların Listesi!

Şırnak Üniversite Hastanesi 45 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Üniversite idari birimlerde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylardan 4 büro personeli, 15 temizlik personeli, 14 koruma ve güvenlik görevlisi, 2 şoför 1diyetisyen, 1 kütüphaneci, 2 spor uzmanı, 2 mühendis, 2 tekniker ve 3 teknisyen alımı yapılacaktır. Başvurular başlamıştır. Başvuru yapmak için tıklayınız.

Yalova Üniversitesi 11 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

10 büro personeli ve 1 gemi adamı kadrosunda istihdam edilmek üzere 11 personel alımı yapılacaktır. KPSS 55 taban puan ile yapılacak olan bu alımlar için başvurular şahsen başlamıştır. Başvuru detayları için tıklayınız.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi 46 Devlet Personeli Alımı

Üniversite KPSS 50 taban puanı ile 1 mühendis, 1 tekniker, 5 teknisyen, 15 destek personeli ve 24 güvenlik görevlisi kadrolarında alım yapacaktır. Sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan bu alımlar için müracaatlar çevrim içi olarak başlamıştır. Başvuru yapmak ve detayları için tıklayınız.

Düzce Üniversitesi Devlet Memuru Alımı İlanı

Üniversite idari birimlerde istihdam edilmek üzere mülakatsız 1 Sağlık personeli alımı yapılacaktır. KPSS taban puan şartı aranmamaktadır. Başvuru yapmak ve detayları için tıklayınız.

Şırnak iş ilanları, Düzce iş ilanları, Kahramanmaraş iş ilanları, Yolava iş ilanları, Şehir Hastanesi alım, sağlık personeli alımı, işçi alımı.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personeli Alımı Haberleri