İŞKUR 8 Kamu kurum ilanları! 14 Şehir personel alımı başvuruları

İŞKUR ilanları 8 kamu kurum ve kuruluşları için yayınlandı. İŞKUR 14 şehre personel alımı başvuruları başladı. İŞKUR kamu işçi alımlarına başvurular nasıl yapılacak. Hangi şehirler İŞKUR ile personel alacak.

İŞKUR kamu işçi alımı ilanları 8 kamu kurumu için yayınlandı. İŞKUR 14 şehir personel alımı listesi sayfa içerisindedir. Hani kurum kaç kişi ve hangi meslekte alacağı detayları sunuldu. Her ilanın kendine has başvuru şartları bulunduğu üzere sayfa sonunda daha detaylı kurum haberleri yapılmıştır. Başvuru yapacaklar ilanları incelemesi gerekiyor.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul 7 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. En az ilkokul mezunu adaylar bu alıma başvuru yapabilecek. Başvuruları sadece Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ şehirlerinden alınacak. 6-10 Mayıs 2021 tarihlerinde başvuruları alınıyor.

İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları kapsamında başvurular alınmaya başlandı. En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Başvuru yapacaklar günlere göre mesleklerde değişmektedir.

Milli Savunma Bakanlığı 44’üncü bakım fabrika müdürlüğü İzmir adresine kamu işçi alımı yapılacak. En az ilkokul olanlar 7 Mayıs tarihi bitimine kadar başvuru yapılacak.

İzmir Bornova Belediye Başkanlığı 30 personel alımı ilanları yayınladı. En az lise mezunu adaylar arasından alım yapılacak. İşçi alımı başvuruları 6 ile 16 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak.

İŞKUR mesleki eğitim kursları 11 şehre personel alımı için iş ilanları yayınladı. Adana, Şanlıurfa, Bingöl, Kütahya, Afyonkarahisar, Mardin, Siirt, Ardahan, Malatya, Kars ve Hatay şehirleri alımı yapıyor. Başvuruları alınmaya devam ediliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2 personel alınıyor. Laboratuvar ve elektrikçi alımı yapılıyor. Adaylar ilan durumlarına göre öğrenim durumu değişmektedir.

Devlet Su İşleri 4.Bölge Müdürlüğü Konya adresine personel alımı yapılıyor. İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından 7 Mayıs bitimine kadar başvuru yapılacak.

Et ve Süt Kurumu şoför ve kasap alımı Adana şehrine yapacak. Bu ilana başvurular 7 Mayıs tarihi saat 23:59 kadar devam ediyor. En az ilköğretim mezunları başvuru yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Avrupa Birliği Gençlik Merkezi kamu personeli alımı başvurusu 17 Mayıs
Kamu personeli alımı 6 bin TL maaşla TÜBİTAK 98 kişi istihdamı
Et ve Süt Kurumu 7 kamu personeli alımı Başvuruları 6-10 Mayıs

İŞKUR İlanları Haberleri