2021 Astsubay Alımı Tercihleri MSB Başvuru Ekranı

2021 Astsubay Alımı Tercihleri MSB Başvuru Ekranı

MSB 2021 yılı astsubay alımı olarak başvuru işlemleri devam ediyor. Astsubay olmak için tercih işlemleri başvuru ekranı sayfamızda sunuldu. Milli Savunma Üniversitesi ve Astsubay Meslek Yüksek Okulu için başvuru detayları haberimizde…

2021 astsubay alımı tercihleri alınmaya devam ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı kadrolarına astsubay olarak yerleşmek isteyenler bu tercihleri kaçırmaması gerekiyor. Astsubay olmak isteyenler için sayfa sonunda başvuru ekranı sunuldu.

Milli Savunma Üniversitesi ve Astsubay Meslek Yüksek Okulu başvuruları almaya devam ediyor. Adaylar başvuru tercih işlemlerini nasıl yapacak.

lise-mezun-astsubay-alimi.jpg

Astsubay için adayların 2021 yılı YKS’ye girmiş ve TYT (temel yeterlilik testi) puanı bulunuyor olması gerekmektedir. TYT puanı olmayan kişiler 2’ci seçim aşamasına alınmayacak.

Başvurular Ne Zamana Kadar Yapılacak

Adaylar 2021 yılı astsubay başvurusunu 19 Mayıs 2021 tarihi bitimine kadar yapması gerekiyor. Aşağıda sunulan başvuru ekranı üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Astsubay Okulları Listesi

Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu, Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu, Sahil Güvenlik Komutanlığı Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu ve Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu tercihi yapabilecektir.

Bu okullara alımı yapılacaklar için Milli Savunma Üniversitesine girişlerde kullanılan puan türlerinin en yükseğinden başlanarak yapılacak.

Başvuru ekranı

İlgili Haberler

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.