SGK Yeni 11 Danışman Alımı (Maaş 5 İle 10 Bin TL)

Sosyal Güvenlik Kurumu yeni 11 danışman alımı yapacağını ilan etti. Alımı yapılacaklara ortalama 5 ile 10 bin TL maaş verilecek. SGK alımı Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Projesi kapsamında yapılıyor.

Sosyal Güvenli Kurumu yeni danışman alımı yapacağını duyurdu. 11 kişilik alımda istihdamı yapılacaklara ortalama 5 ile 10 bin TL maaş ödemesi yapılacak. SGK Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Projesi kapsamında bu alımı gerçekleştirecektir.

Başvuruları başlamış 18 Haziran 2021 tarihi bitimine kadar yapılacaktır.

Takım lideri alımı 1 kişi; Üniversite mezunu olmak. En az 10 yıl iş deneyimine sahip olmak. En az 3 yıl ekip lideri, yönetici, proje koordinatörü vb. yöneticilik tecrübesine sahip olması gerekiyor.

Takım lideri yardımcısı 1 kişi; lisans mezunu olmak. En az 5 yıl iş deneyimine sahip olmak. En az 3 yıl proje tecrübesine sahip olmak.

İhale uzmanı 1 kişi; Kamu İhale Mevzuatı hakkında iyi derecede bilgi sahibi olmak. Kamu İhale Kanunu yoluyla mal ve hizmet alımı yapan birimlerde veya kamuya ihale yoluyla mal ve hizmet sağlayan özel kuruluşların/firmaların ihale birimlerinde en az 5 yıl çalışmış olmak. En az 2 ihale ve sözleşme hazırlama sürecini yönetmiş olmak.

İletişim uzmanı 1 kişi; iletişim fakülteleri veya diğer fakülteler altındaki iletişim ile ilgili bölümlerden mezun olmak. İletişim alanında en az 10 yıl çalışmış olmak. AB veya diğer uluslararası kuruluşlarca fonlanan projelerde en az 1 yıl çalışmış olmak.

Kıdemli muhasebeci 1 kişi; İktisadi İdari Bilimler Fakültesi veya eşdeğer fakültelerden mezun olmak. Muhasebe alanında en az 5 yıl çalışmış olmak. SMMM (Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir) belgesine sahip olmak. Vergi ve sosyal güvenlik mevzuatı konularında iyi derecede bilgi sahibi olmak.

Yardımcı muhasebeci 2 kişi; muhasebe, finans, bankacılık, istatistik, iktisadi ve idari bilimler, sosyal bilimler veya eşdeğer bölümlerinden mezun olmak. Muhasebe, bankacılık, finans vb. alanlarda en az 3 yıl çalışmış olmak.
Proje asistanı 3 kişi; Üniversite mezunu ve 1 yıllık deneyime sahip olması isteniyor.

Teknik proje asistanı 1 kişi; Bilgisayar, Yazılım, Elektrik, Elektronik, Endüstri, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak (en az 4 yıllık yükseköğrenim). Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda mesleki tecrübeye sahip bulunmak. Yükseköğrenimi sırasında bilgisayar programcılığı alanında ders aldığına ilişkin okuldan onaylı belge/transkript ve/veya ders açılım belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı programcılık sertifikası ile programlama dillerine ilişkin eğitim aldığını belgelemek.

Başvuru kılavuzu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kamu personeli adayları dikkat! SGK 61 Kişi Başvuruları Bitiyor
Haziran ayı 3 Bin 551 kamu personeli ve memur alımı başvuru şartları tarihleri
Sosyal Güvenlik Kurumu 61 Danışman ve Memur Alımı Başvuruları

Kamu Personeli Alımı Haberleri