İŞKUR Yeni 11 Şehir Personel Alımları (3375 TL Maaş Ödenecek)

İŞKUR Yeni 11 şehir personel alımları duyurusu; İŞKUR’a başvuru yapıp yerleşenlere maaş 3375 TL ödenecek. 11 şehir İŞKUR ilanları başvurusu kimler yapabileceği ayrıntıları haberimizde…

İŞKUR 11 Şehir Personel Alımları Duyurusu

İŞKUR personel alımı ile kurs ve sonrasında işe gireceklere 3375 TL maaş ödeyecek. Başvuru yapan kişilere ilk önce İşbaşı Eğitim Programı uygulanacağı ve akabinde meslek durumuna göre yerleştirme yapılacak.

İŞKUR İEP Şehir Listeleri

Iğdır, Sakarya, Osmaniye, Bolu, Kocaeli, Batman, Mersin, Hatay, Mardin, Malatya ve Düzce şehirleri alım yapacaktır.

Branş Bazda Alım Yapılacak Listeleri

Ön muhasebeci, aşçı yardımcısı, satış danışmanı, makine mühendisi, satış görevlisi, büro memuru, pazarlamacı ve düz işçi alımı branşlarında alım yapılıyor.

İşbaşı Eğitim Programı Yaralanma Başvuru Şartları

Başvuru yapacak kişiler kurs ve çalışma saatlerine engel bir durumu olmaması halinde öğrenci olabilecektir. Kuruma kayıtlı işsiz olmak. 15 yaşını tamamlamış olmak. İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak. Emekli olmamak. Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak. Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olmak. İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olması isteniyor.

Ayrıca tarımsal faaliyette bulunanlar ile isteğe bağlı sigortalı sayılanlar, sosyal yardım, engelli maaşı ile dul ve yetim aylığı alanlar da işbaşı eğitim programından yararlanabilmektedirler.

Başvuruları Nasıl Yapılacak

Adaylar başvurularını aşağıda verilen link adresini kopyalayıp yeni adrese yapıştırarak açması gerekmektedir. Açılan İŞKUR sayfası üzerinden ARA tuşuna basarak ilan sayfasına ulaşacaktır. Hemen sonrasında hangi unvan veya şehir için başvuru yapacak ise o ilana basması gerekiyor. Açılan sayfanın en altında bulunan başvur sekmesini tıklayarak sonuçlandırabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx?ProgramTur=3

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

İŞKUR 52 Şehir Personel ve Düz İşçi Alım İlanları Başvuruları
İŞKUR THY Personel Alımı Duyurusu (Şehir listesi ve Başvuru Şartları)
İŞKUR 24 Şehir Personel Alımı İlanları (Maaş 3565 TL Ödenecek)

İŞKUR İlanları Haberleri