10500 TL Maaşla Kamu İşçi Alımı! Zabıta, İtfaiyeci, Şoför Ve Memur Alımı

10500 TL Maaşla Kamu İşçi Alımı! Zabıta, İtfaiyeci, Şoför Ve Memur Alımı

Yüksek maaş ile personel alımı ilanlarına başvuru yapmak için iş ilanlarına göz atanlar için iş ilanları yayınlandı. 10.500 TL maaş ile çalışacak şoför, zabıta, itfaiyeci ve memur alımı yapılacağı ilan edildi. İlanlar yerel yönetimler sayfası üzerinden ya

10.500 TL maaşla kamuya, kamu işçi alımı yapılacağı ilan edildi. Zabıta, itfaiyeci, şoför ve memur alımı yerel yönetimlerden alınacak. Belediye tarafından yayınlanan ilanda belirlenen kontenjanlarda personel alımı yapılacaktır.

Zeytinburnu belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana bünyesinde çalışmak üzere bir kişilik kontenjanda tahsildar alımı ve 4 bilgisayar işletmeni alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar için başvuru kılavuzu geçtiğimiz günlerde yayınladı ve başvurularını ne zaman başlayacağı belli oldu.

Çeltik belediyesi tarafından personel alımı kapsamında ilan metni yayınlandı. Yayınlanan ilana göre iki farklı unvan ‘da personel alımı yapılacak. Alımı yapılacak unvanlar bir kişilik kontenjanda veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve bir kişilik kontenjanda mühendis alımı ile beraber 2 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Beykoz Belediyesi Başkanlığı ilk defa tanımak üzere personel alımı yapacağını duyuru. Yayınlanan ilanda 20 zabıta memuru alımı için iş ilanları yayınladı. Yerel yönetimler sayfası üzerinden iş ilanı yayınlandı. Başvurularını ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları belli oldu.

Personel Alımı Başvuru Şekli

Başvuru yapacak kadar için başvurular başvuru ekranı linki olarak verilen haberimizin en alt kısmında yer alan link üzerinden başvuru kılavuzlarını seçip başvurular yapılabilecekler. Adaylar başvuru kılavuzunda yer alan başvuru şekli kapsamında başvuru yapabilecek olup farklı yollar ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Çeltik Belediyesi için tıklayın.

Zeytinburnu için tıklayın.

Beykoz Belediyesi için tıklayın.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.