Başkanlık Ve Üniversite 33 Memur İle Personel Alımı

Üniversite ve Başkanlık ’dairesinde çalışabilecek memur alımı ve personel alımı yapılacaktır. İstihdam sağlanmak üzere belli koşulları sağlayan kişiler başvuru yapabilecekler. Kurumlarda nasıl kadroya yerleşilir.

Yapılan ilanlara göre memur alımı ve personel alımlarını istihdam sağlanmak üzere farklı pozisyonda çalışacak personel alınacaktır. Kimler hangi pozisyona nasıl seçilecektir? Sağlanacak alan koşulları neler gerektiriyor? Verilen pozisyon hakkında bilinmesi gerekenler neler olacak? İlgili bilgiler aşağıda verilerek belirtilmiş. Personel alımı için adaylara duyuru şöyle yapıldı.

Sayıştay Başkanlığı Duyurusu

Sayıştay Başkanlığı tarafından yapılan ilana göre 25 kişi olmak üzere kontenjanlar belirlenmiştir. Kişilerin yaş olarak düzelttirme yapılmaması ve 35 yaşından gün sayılmamış olunması. Denetçi yardımcısı olarak pozisyonda bulunacağını duyurdu. Denetçi yardımcılığı için hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler alanlarından mezun olunması gerekmektedir. Başkanlıkta olacak başvuru tarihleri 18 Mayıs ila 26 mayıs 2022 tarihine kadar geçerli başvurular alınacaktır. Başvuru tarihinden sonra başvuracak personel adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve kabul edilmeyecektir. Verilen tarih aralıklarında başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başkanlık iş ilanları detayları için tıklayın.

Tarsus Üniversitesi Duyururu

Tarsus Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre 7 kamu personeli alacağını açıkladı. Bunlardan 3’ü büro personel, 1 mühendis, 1 mimar, 1 tekniker, 1 teknisyen olmak üzere alımlar gerçekleşecektir. Mühendislik ve mimar için lisans şartlarını sağlaması gerekmektedir. Teknisyenler; gereken lise dallarından elektrik-elektronik, endüstriyel otomasyon, endüstriyel kontrol gibi alanlarından mezun olunması gerekmektedir.

Verilen pozisyonlar hakkında bilgisine hakim olunması aranmaktadır. Gerçekleşecek alımlar ise Tarsus Üniversitesi 20 Mayıs 2022 ila 03 Haziran 2022 tarihi aralığında başvurular alacağını açıkladı. Alınacak adaylardan alan bilgisine tam hakim olunması aranmaktadır. Gerekli iş ilan sayfası aşağıda verilen link adresindedir.

Mersin Tarsus Üniversitesi iş ilanları için tıklayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personeli Alımı Haberleri