İş Bankası Banka Personeli ve Güvenlik Alımı Başvuru Ekranı

İş Bankası Banka Personeli ve Güvenlik Alımı Başvuru Ekranı

İş bankası personel istihdamı ilanlarını yayınlamaya devam ediyor banka tarafından güncel olarak yayımlanmış olan ilana göre 2 banka memuru unvanında mesleklerde ve güvenlik görevlisi alımı yapacağını açıkladı. Başvuru için gerekli olan şartlar haberde!

İş bankası yılın farklı günlerinde çeşitli ilanlar ile vatandaşlara umut olmaya devam ediyor banka tarafından yayınlanmış olan güncel ilana göre banka personeli alımı ve güvenlik alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak olan adayların KPSS sınavına katılmış olmalarına gerek yoktur. Hepimizin bildiği üzere KPSS sınavıyla alımlar kamu kurumları tarafından gerçekleşmektedir. En az lise mezunu olan adayların başvuru yapacağı başvuru ekranı açılmıştır. Sizde başvuru yapmak istiyorsanız ilanın içerisinde verilen başvuru şartlarını ve başvuru linkini incelemeniz gerekmektedir.

Banka personeli alımı başvuru şartları nelerdir?

Gelişim Programı Genel Müdürlüğü ve Gelişim Programı bilgi teknolojileri unvanlarında yapılacak olan alımlar ile online eğitimler hile işe alınacak stajyer öğrencilerin kendisini geliştirmesi ve teferruatlı yetişmesi için bir olanaktır. Stajyer öğrenciler için online gelişim programı 20 veya 30 iş günü olarak gerçekleşecektir. Söz konusu bu program kapsamında öğrenciler hem öğrenecek hem de zorunlu staj eğitimlerini tamamlamış olacaklardır.

Banka aynı zamanda öğrencileri staj programı sonrasında gelişimlerini ve ilerleyişlerini göz önünde bulundurarak mezun olduklarında işe alım süreçlerinde yardımcı olacağını açıklamıştır. Uluslararası işletme, uluslararası ticaret, yönetim bilimleri, yönetim bilişim sistemleri, yönetim ve organizasyon, uluslararası ticaret ve lojistik ve uygulamalı matematik bölümlerinde stajyer öğrenci kabulü yapılacaktır. Öğrencilerin lisans eğitim düzeyinde üçüncü sınıf veya dördüncü sınıf olmaları gerekmektedir. Ayrıca 25 yaşını tamamlamış olan öğrencilerin başvuruları değerlendirme aşamasına alınmayacaktır.

Güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları nelerdir?

Söz konusu kadroya başvuru yapacak olanların en az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların son başvuru tarihi itibariyle askerlik görevlerini tamamlamış ve 175 cm boyundan kısa olmaması gerekmektedir. 28 yaşını doldurmamış olan erkek personel alımı yapılacaktır. Yine son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi devam eden silahlı özel güvenlik sertifikası da bu kadro için istenen başvuru belgeleri arasındadır.

Banka memuru alımı başvuruları nasıl yapılacak?

Güvenlik görevlisi kadrosu için başvurular 31 Mart tarihinde sona erecektir. Staj başvurusu yapmak isteyen öğrenciler ise 23 Nisan 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular bankanın online internet sitesi üzerinden dijital ortamda alınacaktır sizlere vermiş olduğumuz başvuru linki üzerinden başvurularınızı güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

banka-memuru-alimi.jpg

İş bankası iş ilanları

Güncel ilan

Başvuru linki

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayın

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.