Aile Bakanlığı 2 Bin 392 Kamu Personeli Alımı İlanına Çıkacak

Aile Bakanlığı 2 Bin 392 Kamu Personeli Alımı İlanına Çıkacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında personel olmak isteyenler için müjde Bakan’dan geldi. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş yakın zamanda Aile Bakanlığı 2 bin 392 kamu personeli alımı ilanına çıkacağını açıkladı.

Aile Bakanlığı 2 Bin 392 Kamu Personeli Alımı Gerçekleştirecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yakın zamanda sözleşmeli personel alım ilanına çıkacaklarını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, TBMM'de bakanlığın bütçe görüşmeleri esnasında personel alımı ile ilgili açıklamada bulundu.

NOT: Aşağıda bulunan cep uygulamamızı indirerek ilanları kaçırmayın.

Göktaş'ın personel alımı ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde

Buradan milletimizle bir müjdeyi daha paylaşmak isterim. Yakın zamanda Bakanlığımıza sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiz.

Aramıza katılacak yeni çalışma arkadaşlarımızla kurumlarımızın kapasitesini daha da güçlendirecek, sosyal hizmetlerin niteliğinin ve erişilebilirliğinin artırılmasını sağlayacağız.

Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık.

Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim.

Memurlar.Net

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.