2021 yılı MSB personel alımı sınav duyurusu yayınlandı

2021 yılı MSB personel alımı sınav duyurusu yayınlandı

MSB işçi alımı için yapılan açıklama ile İş kanunu hükümlerine göre çalıştırılacak yeni kamu personeli alımları için sınav duyurusu yayınlandı. 2021 MSB personel alımı ne zaman? MSB sınavı başvuruları nasıl yapıldı?

 MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı tatarından yayınlanan son açıklama ile Milli Savunma Bakanlığı Bünyesinde fabrika müdürlüğüne alınacak olan Aşçı ve Bilgisayar işletmeni olarak alınacak daimi işçi kadrosunda personellerin sınav için durumu yayınlandı.

Savunma Bakanlığı 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü tarafından iş kanunu hükümlerine göre çalıştırılmak üzere ihtiyacı olan ve daha önce İŞKUR üzerinden başvuruları alınan engelli işçi alım sınavı için sınava girecek kişiler açıklandı.

milli-savunma1.jpg

Yapılan açıklamaya göre Türkiye İş Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü tarafından  gelen listede 03 Mayıs 2021 tarihi ile 07 Mayıs 2021 tarihleri arasında evrak teslimi yapan kamu personeli adayları arasından sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri açıklandı.

MSB tarafından yayınlanan bu ilan ile başvuru yapan ve evrak teslim eden adayların aşağıdaki link üzerinden durumlarını kontrol ederek isimlerinin sınava girmesi yönünde olumlu olması halinde MSB tarafından 24 Mayıs 2021 ile 28 Mayıs 2021 tarihleri arasında 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde sınav yapılacak.

MSB 2021 personel alımı ilanı ile durumunuzu öğrenmek için https://personeltemin.msb.gov.tr/IsciAlimSonuc/IsciAlimSonuc adresi üzerinden durumunuzu öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:kamupersonelialim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.