2021-1 Bekçi Alımı Sonuçları Açıklandı (EGM 2021-2 Bekçi alım ilanı ne zaman)

2021-1 Bekçi Alımı Sonuçları Açıklandı (EGM 2021-2 Bekçi alım ilanı ne zaman)

Emniyet Genel Müdürlüğü 2021/1 bekçi alımı sonuçlarını Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden açıkladı. EGM 2021/2 bekçi alımı ilanı ne zaman yayınlanacak diye adaylar merakla araştırıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü 2021/1 bekçi alımı sonuçlarını açıkladı. Resmi açıklama ve sorgulaması Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden sınava katılanlar tarafından yapılacak. Bilindiği üzere İstanbul 400 bekçi alım ilanına çıkmıştı.

EGM 2021/2 bekçi alımı ilanı ne zaman yayınlanacak diye adaylar araştırıyor. Kademeli normalleşme ile birlikte ve 400 bekçilik sonuçları yayınlandığı üzere eğitim okullarında öğrenci kalmadı. Yeni bekçi alım ilanı kısa süre içerisinde ilana çıkarak başvuru kabul etmesi bekleniyor. Bekçilik için gerekli olan eğitim süreleri göz önüne alındığı zaman kısa sürede ilan gelmesi bekleniyor. İlanlardan anlık olarak aşağıda bulunan ücretsiz cep uygulaması ile haber alabilirsiniz.

Polis Akademisi 2021/1 Bekçi Alımı Sonuç Açıklama Yazısı Aynen Şöyle;

2020/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Asıl adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüğünden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak belirlenen adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Yedek olarak belirlenen adaylar planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır. Tüm adaylara ilanen duyurulur.

İlgili Haberler

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.