Asgari Ücret İçin Yeni Açıklama! Bu Sefer Türk-İş

Asgari Ücret İçin Yeni Açıklama! Bu Sefer Türk-İş

Her geçen gün asgari ücretliler hakkında yeni bir açıklama yapılıyor. Yüz binlerce ve milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama bu sefer Türk-İş tarafından yapıldı. Asgari ücret için yeni açıklama yapan Türk İş hangi konulara değindiğini ve hangi açıklamal

Asgari ücret ile çalışan 2020 yılının verilerine göre yaklaşık 7 milyon kişi 2022 yıllarında ise 7,5 milyon kişinin asgari ücretle çalıştığı tahmin edilmektedir. Peki, bu milyonlarca kişinin askeri ücret durumu nasıl olacak? Bu sefer TÜRKİŞ tarafından asgari ücret için yeni açıklama yapıldı. Türk İş açıklamaları için tıklayınız.

Açıklamalar Şu Şekilde Oldu:

"Konuşunca ne oluyor biliyor musunuz? Zalim işverenler, satıcılar, üreticiler var. Asgari ücret lafı çıktığı zaman zam yapmaya devam ediyorlar"

"Bu sürdürülebilir, devam edecek adil bir sistem değil. Bas bas bağırıyorum, Sayın Nebati duymuyor"

Tüm Açıklama:

“6 ay kala, 5 ay kala asgari ücret konuşulur mu? Umut mu satacağız? Emek mi satacağız? 5 ay kala herkes konuşuyor, yetkili yetkisiz. Konuşmanın ne faydası var? Konuşunca ne oluyor biliyor musunuz? Zalim işverenler, satıcılar, üreticiler var. Asgari ücret lafı çıktığı zaman zam yapmaya devam ediyorlar. İktidar muhalefet fark etmez, asgari ücret konuşulduğu zaman yumurtaya, peynire, ete, süte zam devam ediyor. Ağzımı açmıyorum. Asgari ücreti, görüşmeler başladığı zaman çıkıp konuşurum. Şimdi niye konuşayım?"

"Türk-İş Başkanı, Türkiye'de Türk-İş başkanlığı yapıyorsa, dolar üzerinden asgari ücret istemez, isteyemez, ayıptır. Bunu, söyleyenlerin suratına söylüyorum"

Sizlerin görüşleri nelerdir yorumlarda cevaplarınızı yazabilirsiniz.

Asgari ücret ile alakalı haberler için;

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum