Bayram Tatili 9 Gün Oldu Mu? Açıklanıyor

Öğrencilerin ve kamu dairelerinde çalışan personellerin gözü bu haberdeydi. “Bayram Tatili 9 Gün Oldu Mu?” artık açıklanıyor. İşte cevabı…

Herkesin gözünü çevirdiği bayram tatili 9 gün oldu mu? Artık kabine toplantısı ile birlikte açıklanıyor. İşte “Bayram Tatili 9 Gün Oldu Mu? Açıklanıyor” haberimiz…

5 İle 6 Mayıs İçin Tatil Konusunda Son Durum

Resmi olarak tatil olan Ramazan Bayramı’ nın ilk günü 2 Mayıs Pazartesi, son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe den gelmektedir. Çalışanlar ve öğrenciler için kalan 2 gün yani 5 ile 6 mayıs tarihlerinde de resmi veya idari bir tatil ilan edilmesi beklenmektedir.

Normal Bayram Tatili Kaç Gün

Normalde bayram tatili 3 gündür. Bayram olmadan önceki iki gün de hafta sonuna denk geldiği için toplam 5 güne çıkıyor. Geriye kalan perşembe ve Cuma günlerinin ise tatil edilmesinin istenilmesinin amacı toplam 9 günlük bir tatil yaşamaktır.

Bayram Tatili 9 Gün Oluyor Mu?

Ramazan Bayramı yaklaşırken en çok merak edilen konulardan biri olan bayram tatilinin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağıydı. Kararının da yarın Recep Tayip Erdoğanın da yer aldığı kabine toplantıda alınması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri