Tekirdağ Çorlu 6 Kamu Personeli Alımı 2-3 Ağustos Başvuruları

Tekirdağ Çorlu Belediyesi 6 kamu personeli alımı başvurularını 2-3 Ağustos tarihlerinde yapıyor. Çorlu Belediyesi İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden 6 personel alımı yapacağını ilan etti. Detaylar haberimizde…

Tekirdağ Çorlu Belediyesi Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Çorlu Belediyesi A.Ş İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alımı ilanına göre Belediye 1 Veteriner hekim, 2 Hayvan bakıcı, 3 hasta ve yaşlı bakım elemanı ile beraber toplam 6 personel alımı yapıyor.

Başvuru Tarihi

Başvurular gereken başvuru belgeleri ile ve şartları sahip olan adaylar belirtilen adres 2 Ağustos 2021 tarihinde belirtilen adrese şahsen gidilip yapılacaktır. İlanda Son başvuru tarihi 3 Ağustos 2021 olduğu belirtilmiştir.

Başvuru adresi

Başvuruları 2 Ağustos 2021 ile 3 Ağustos 2021 tarihleri arasında Çorlu belediyesi Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü ÇORLU/TEKİRDAĞ adresine gereken belgelerle şahsen gidilip yapılacaktır. İletişim numaraları 02826847751 olarak verilmiştir.

Başvuru Gereken Şartlar

Veteriner Hekim (1)

Üniversitelerin veterinerlik bölümünden mezun olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Adli sicil kaydı olmamak, Çalışmaya engel bir sağlık durumu olmamak, Çorluda ikamet ediyor olmak, 18 Yaşını doldurmuş olmak.

Hayvan Bakıcısı (2 Erkek)

En az lise mezunu olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, B sınıfı ehliyete sahip aktif araç kullanabilen, Hafta sonları vardiyalı çalışabilecek, Emekli Olmamak, Adli sicil kaydı olmamak, Çalışmaya engel bir sağlık durumu bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, çorluda ikamet ediyor olmak.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (3 Kişi)

Evde ve hasta yaşlı bakımı sağlık teknisyenliği bölümlerinden mezun olmak, en az lise mezunu olmak, Erkek adayların askerlikle ile ilişiği bulunmaması gerekmektedir, Emekli olmamak, Adli sicil kaydı olmamak, Çalışmaya engel bir sağlık sorunu olmamak, Çorluda ikamet ediyor olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel Alımı Haberleri