Selçuk Üniversitesi 18 Sağlık Personeli ve İşçi Alımı Son Başvuru Günleri

Selçuk Üniversitesi KPSS 55 taban puan ile en az lise mezunu adaylardan sağlık personeli ve işçi alımı yapacağına dair başvuru kılavuzunu kamu ilan resmi internet sitesi üzerinden geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Başvuru günlerinin sonuna gelindi!

Selçuk Üniversitesi sağlık personeli ve işçi alımı ilan duyurusu

Konya Selçuk Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere lise ve önlisans mezunu adaylarından 18 sağlık personeli ve işçi alımı yapacağını duyurmuştu. İlan Resmi Gazete üzerinden 22 Mayıs 2023 tarihli olarak yayınlanmıştır. Atamalar, üniversitenin Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde yapılacaktır.

KPSS Şartı Olacak Mı?

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 puana sahip olan adaylar başvurularını yapabileceklerdir. Önlisans mezunlarının P93, lise mezunlarının ise P94 puan türünde istenilen puana sahip olması gerekmektedir. Alımlar mülakatsız olarak KPSS taban puanı sıralaması ile yapılacaktır.

Alımlara Göre Kadro Detayları Belli Oldu

Lise mezunu olmak kaydı ile; 3 hemşire, 4 destek personeli kadrosunda temizlik personeli ve 1 basit bakım onarım işçi alımı yapılacaktır.

Önlisans mezunu olmak kaydıyla ise; 2 anestezi teknikeri, 1 elektrik elektronik teknikeri, 1 elektronik teknikeri, 4 diş protez teknikeri ve 2 röntgen teknisyeni kadrolarında alım yapılacaktır.

Üniversite Personel Alımı Şartları Belli Oldu!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve sabıka kaydı bulunmayan adaylardan alım yapılacaktır. Kamusal haklarınızdan mahrum bırakılmamış olmak ve yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturması kapsamında da olumlu sonuçlanması gerekmektedir. Ayrıca sosyal güvenlik kurumları tarafından yaşlılık veya emeklilik aylığı kapsamında yararlanan adayların başvuruları geçersiz kabul edilecektir. Erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olması veya muafiyet belgesine sahip olması aranan şartlar arasındadır.

Başvurular 5 Haziran’da Bitiyor

Yayımlanmış olan bu ilana başvurular 22 Mayıs itibariyle alınmaya başlanmıştır. Şartları sağlayan haberler başvurularını 5 Mayıs 2023 tarihi dahil olmak üzere üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak gerçekleştireceklerdir başvuru ekranı: http://disilan.selcuk.edu.tr/aday/login

Konya iş ilanları, 2023 sağlık personeli alımı, 2023 sağlık memuru alımı, 2023 Selçuk Üniversitesi güncel ilan, son dakika üniversite ilanı.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel Alımı Haberleri