Belediyeler İlköğretim Ortaöğretim Mezun Personel Alımı İlanları

Güncel İŞKUR ilanları arasında yayınlanan Belediyeler personel alımı yapıyor. Belediye personel alımı ilanına kimler ne zaman başvuru yapabilecek? İlköğretim ve ortaöğretim mezunları hangi şartlarda başvuracak.

İŞKUR güncel kamu ilanları arasında personel alımı için Belediyeler bulunuyor. Belediye Başkanlıklarına nasıl başvuru yapılacak. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları hangi şartlarda bu alımlara başvuru yapabileceğini sunduk.

Belediyeler Personel Alımı İlanları

İŞKUR üzerinden yayınlanan bu alımlarda kullanılacak ilan numaraları her haberin içerisinde ayrıca sunulmuştur.

Başvuruları elektronik ortamda verilen tarihler bitimine kadar yapılaması isteniyor. Elektronik harici başvuru kabul edilmiyor.

Kastamonu ve Tokat şehirleri ilanlarına başvuru genel şartları şöyle;

Kastamonu Azdavay Belediye Başkanlığı 00006062865 iş ilan numarası ile İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor. En az ilkokul mezunu aday başvuru yapabilecektir.

Yaş olarak 18 belirtilmiş olup üst yaş sınırı bulunmuyor. Temizlik işçisi alımı 1 kişi ilanı 8 Haziran 2021 tarihine kadar başvuru kabul edecek.

Tokat Reşadiye Belediyesi 00006056107 İŞKUR iş ilan numarası ile personel alımı yapacağını duyurdu. başvuruları 7 Haziran bitimine kadar yapılacak.

Beden işçisi alımı 5 kişi ilköğretim ve ortaöğretim mezunları arasından yapılacak. Üst yaş sınırı yok ve alt yaş sınırı 18 olarak açıklanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel Alımı Haberleri