Merkez Bankası 150 Daimi Memur Ve Kamu Personeli Alacak

Merkez Bankası personel alıyor. 150 kişilik daimi nitelikte memur ve kamu personeli alımı yapacak. Kariyer sayfası üzerinden yayınladığı duyuru ile merkez Bankası personel alacak. kamupersonelialim.com olarak başvuru detaylarını yazdık.

Merkez Bankası daimi memur ve kamu personeli alımı yapacak. Kariyer sayfası iş ilanları kapsamında yayınladığı ilana göre merkez Bankası bünyesinde çalışmak üzere 150 kişilik daimi kontenjanda personel atamaları yapılacaktır. Başvuru ekranı ve başvuru detayları haberimizin içinde yer almaktadır. İşte tüm detaylar...

Başvuru yapacaklar için alımı yapılacak olan 150 kişilik kontenjanda uzman yardımcısı olarak belirlenmiştir. Alımı yapılacak şubeler ise İstanbul ili içerisinde yer alan şubeleri memur alımları yapılacak.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adayları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Bu ilanda yaş şartsız aranıyor olup adayların 1990 yılı yani 32 yaşından büyük olmama şartı aranmaktadır. 2022 yılından itibaren yapılan Türkiye Cumhuriyeti merkez Bankası işe alım sınavları komisyonu mülakatında olayların elenmemiş olması gerekiyor.

Mezuniyet şartı itibariyle adayların: Aktüerya, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İşletme-Ekonomi, Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, Aktüerya Bilimleri, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Kamu Yönetimi, Siyasal Bilimler ve Maliye, Aktüerya ve Risk Yönetimi, Hukuk, Maliye, Siyasal Bilimler ve Sosyal Siyaset, Bankacılık, İktisat, Maliye-Muhasebe, Siyasal ve Sosyal Bilimler, Bankacılık ve Finans, İktisat ve Maliye, Matematik, Siyaset Bilimi, Bankacılık ve Sigortacılık, İktisat-Muhasebe, Matematik mühendisliği, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri İletişim, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, İletişim Bilimleri, Matematik ve İstatistik, Siyaset ve İdari Bilimler, Ekonometri ve İstatistik, İletişim ve Tasarımı, Matematik-Bilgisayar, Uluslararası Çalışmalar, Ekonomi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe, Uluslararası Finans, Ekonomi ve Finans, İstatistik, muhasebe, Bilgi Sistemleri, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Ekonomi ve İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Muhasebe ve Denetim, Uluslararası İktisat Ekonomi-İşletme, İstatistik ve Maliye, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Uluslararası İlişkiler vb. bölümlerden mezun olunması gerekiyor.

Devlet Personel Alımı Başvuru Şekli

Adaylar başvuru ekranı başlığı altında haberimizin en alt kısmında yer alan link üzerinden T.C kimlik numarası ve e-posta ile giriş yaptıktan sonra adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Başvurular yalnızca online olarak elektronik ortamda yapılabilecek olup farklı yollar ile başvuru yapılamayacaktır.

Başvurular 13 Haziran 2022 tarihinden beri alınmaya başlanmış olup en geç başvurular 4 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Başvuru ekranı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri