Kamuya 30 Zabıta Memuru Alımı Önlisans Ve Lisans Başvuruları Alınacak

Kamuya zabıta memuru alımı yeni iş ilanları yayınlandı. Belediyeler zabıta memuru olarak çalıştırmak üzere lisans ve önlisans mezunu adaylardan arasından 30 personel alımı için başvuru açtı.

Kamuya Zabıta Memuru Alımı İş İlanları Yayınlandı

Belediyeler, personel alımlarına devam ediyor. İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı da son olarak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilecek zabıta memuru adayları için açıktan atama ilanı yayınladı. İlan kapsamında, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine uygun olarak belirtilen unvan, sınıf, derece, adet, nitelikler, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşıyan adaylar değerlendirilecektir. Başvuran adaylar, uygun görüldükleri boş kadrolara yerleştirileceklerdir.

Zabıta Alımı Genel Şartları

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde zabıta memuru olarak çalışmak için başvuru yapacak önlisans mezunu adaylardan, yerel yönetimler, mahalli idareler, halkla ilişkiler veya adalet meslek yüksek okullarından mezun olma şartı aranıyor. Lisans mezunu adaylardan ise iktisat, işletme, maliye, siyaset bilimi, kamu yönetimi veya reklamcılık alanlarından mezun olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra, adayların B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmaları da zorunlu bir şarttır.

Belirlenen süreler içinde önbaşvuru yapan şartları sağlaması sebebiyle başvuruları kabul edilen adaylar sonraki süreçte sözlü ve uygulamalı sınava alınacaktır. Uygulama sınavları 19 – 23 Haziran tarihleri arasında Pendik Belediyesi merkez binasında yapılacaktır.

Devlet Memuru Alımı Başvuruları

Adaylar, ilan için başvurularını 5-9 Haziran tarihleri arasında ilanda belirtilen adrese şahsen yapabileceklerdir. Ön başvurusu kabul edilen adaylar, 19-23 Haziran tarihleri arasında uygulama sınavına alınacaklardır. İstanbul Pendik Belediyesi, uygun niteliklere sahip adaylar arasından en uygun olanları seçerek, zabıta memuru olarak işe alacaktır.

Süreç sonunda kamu belediye bünyesine zabıta memuru olarak ataması yapılacak kişiler http://www.pendik.bel.tr adresi üzerinden yayımlanacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri