Demokrasi Üniversitesi 8 Temizlik Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alım

İzmir Demokrasi Üniversitesi daimi kadroda KPSS’siz temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapacağını ilan etti. En az ilkokul mezunu adaylar kamu ilanlarına nasıl başvuru yapacağı detayları yazımızda sunduk.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kamu Personeli Alımı ve Kamu İşçi Alımı İŞKUR İlanları

Demokrasi Üniversite İŞKUR ilanları üzerinden yayınladığı 2 farklı ilanda en az ilkokul mezunu adaylar arasından temizlik personeli alımı ve güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. KPSS’siz alıma başvuruları başladı.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını aşağıda her unvan karşılığında verilen numaralar ile Türkiye İş Kurumu elektronik sistem üzerinden yapacaktır. 15 Ekim 2021 tarihi bitimine kadar adaylar başvurularını yapabilir.

Temizlik Görevlisi Alımı 6 Kişi Başvuru Koşulları

En az ilkokul mezunu olması isteniyor. 40 yaşını doldurmamış olmak. Temizlik ve destek hizmetleri görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık nedeni bulunmaması gerekmektedir.

Güvenlik Görevlisi Alımı 2 Kişi Başvuru Şartları

En az lise mezunu olması gerekiyor. 5188 sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış "Özel Güvenlik Kimlik Kartına" sahip ve silahsız olmak. 40 yaşını doldurmamış olmak. 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait, görevi yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık nedeni bulunmamak. Başvuru 00006337432 iş ilan numarası ile yapılacak.

İki alımda başvuru için ikamet şartı zorunluluğu bulunuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri