Belediye KPSS 50 Puan 25 İtfaiye Eri Ve Zabıta Memuru Alımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS 60 puanla zabıta memuru alımı ve itfaiye eri alımı yapacak. Büyükşehir Belediyesi 25 kamu personeli ve devlet memur alımı yapıyor. KPSS 50 puan şartı aranmakta olan personel alımı için Son başvuru tarihi 27 Ekim.

Belediye KPSS 50 Puan 25 İtfaiye Eri Ve Zabıta Memuru Alımı

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personeli ve devlet memur alımı yapıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 25 zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere 20 İtfaiye eri ve 5 Zabıta memuru alımı ile beraber toplamda 25 devlet memur alımı yapılacak.

İtfaiye Eri Alımı Başvuru Özel Şartları;

KPSS P94 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak.

En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İtfaiye Eri kadrosu için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Zabıta Memuru Alımı Başvuru Şartları;

Mahalli İdareler, Mahalli İdareler, Yerel Yönetimler, Adalet Meslek Eğitimi, Adalet veya Adalet Meslek Yüksek Okulu, Çevre Temizliği ve Denetimi, Güvenlik, Güvenlik Bilimleri, Güvenlik ve Koruma, Özel Güvenlik ve Koruma, Kamu Güvenlik ve Asayişinin Sağlanması, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Maliye, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Devlet Memur Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi;

Başvurular 25 Ekim 2022 tarihinde başlamış olup 27 Ekim 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır. Başvurular Orhaniye Mahallesi Fuat Ardıç Caddesi No:3 Menteşe / MUĞLA adresine şahsen gidilip yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri