Akbank Farklı Kontenjandan Personel Alımı Yapıyor

Akbank farklı unvanlardan farklı kontenjanlardan memur alımı ve personel alımı yapmaya devam ediyor. Son olarak güncel personel alımı ilanını yayınlayan Akbank ofis ortamında saha ortamında hibrit çalışma sisteminde vb. ortamlarda çalışmak için personel

Peki Akbank başvuru sırasında hangi şartları taşıyan adayların iş başvurusunu kabul edecektir. Akbank farklı kadrolardan memur alımı ve personel alımı yapıyor. Hem sahada hem ofiste hem hibrit çalışma sistemi hem Akbank şubelerinde çalıştırmak için çok sayıda memur alımı ve personel alımı yapılacaktır.

Akbank bünyesine farklı kontenjanlardan çok sayıda memur alımı ve personel alımı yapıyor. Akbank tarafından alımı yapılacak olan kadrolar ise şu şekildedir. Bilgi teknolojileri yönetim adayı, teknolojide kadın, engelsiz kariyer, kariyerine yeniden başla, tüketici finansmanı pazarlama yöneticisi, Kobi bankacılığı satış yöneticisi, bankasürans satış yöneticisi yardımcısı, Nakit ve işlem yöneticisi, Kobi dinamik saha satış takım lideri ve yöneticisi yardımcısı, ticari ve bireysel müşteri işlemleri yöneticisi ve yön yardımcısı, ticari müşteri ilişkiler yöneticisi, 1e1 bankacılık yönetimi, belirtilen kontenjanlar için personel alımı yapacaktır.

Personel Alımı Akbank İş Başvuru Şartları Nelerdir

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olması,

En az 4 yıllık lisans mezunu olması,

Herhangi bir Üniversitenin lisans bölümlerinin ilgili meslek dallarından mezun olması,

Bankacılık sektöründe daha önce en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olması,

Alımı yapılacak olan kadrolar için iş başvurusunda bulunacak olan adayları bankacılık işlemleri hakkında deneyim sahibi olması, işine çabuk adapte olması,

Askerlik görevini yerine getirmiş ya da askerlikten muaf olması,

Mezuniyet belgesi ya da noter onaylı diploma fotokopisi,

Müşterilerle iletişimi güçlü olması her zaman güler yüzlü olması,

Memur Alımı Başvurular Nasıl Yapılacaktır

Akbank tarafından yayınlanmakta olan iş başvurusuna başvurmak için istenilen ve gerekli olan belgeleri taşımak şartı ile haberimiz de alt kısamda yer alan ilan başvuru ekranını tıklayarak başvuruları online bir şekilde yapabileceklerdir. Şahsen Mail ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Ekranı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri