Aile Bakanlığı SYDV Kamu İşçi Alımı (4660 TL Maaş)

Kamuda hizmet etmek isteyenler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana göre 3 adet kamu işçisi alımı yapılacağı belirtildi. SYDV personel alımı ile alakalı detaylar yazımızda...

Aile Bakanlığı SYDV İlanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana göre 3 adet hizmet verecek kamu işçisi alımı yapacağını İŞKUR resmi internet adresi üzerinden ilana sürdü. Başvuru yapmak isteyen adaylar için alımlar Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına alımların yapılacağı belirtildi.

SYDV Personel Alımı Başvuru Şekli ve Yeri

Adaylar başvurularını istenilen belgelerin Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının adresi olan hepkebirler mah. inönü cad. no:29/1 merkez/Kastamonu adresine şahsen veya iadeli posta yolu ile belgelerin iletilmesi ile yapılacağı belirtildi.

Başvuru Tarihleri

Başvurular kurum tarafından yapılan açıklamaya göre 26 Temmuz itibari ile Mesai saatleri içerisinde alınmaya başlayacak olup en geç müracaatların ise 30 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirile bileceği belirtildi.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Başvuru yapacak adayların başvuru esnasında ikametgah, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil belgesi, sağlık raporu,  diplomanın aslı ya da noter onaylı örneği, İŞKUR’dan alınmış iş arayan kayıt belgesi ve başvuru dilekçesi belgeleri ile müracaatlar yapıla bilecektir.

Adaylarda Aranan Müracaat Şartlar

Özel Müracaat Şartları: Başvuru yapacağın kişinin en az ilkokul mezunu olması, Kastamonu il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, İş Kurumu İl Müdürlüğüne İş Arayan kaydı bulunması şartı aranmaktadır.

Genel Şartlar: T.C Vatandaşı olması, Kamu haklarından yoksun olmaması, sınav günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış olması erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olması istenmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar için kamusal haklarından mahrum olmama şartları aranmaktadır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri