Adalet Bakanlığı 406 Psikolog, Pedagog ve Sosyal Çalışmacı Alacak

Adalet Bakanlığı tarafından kadrolu 406 psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı için ilan verildi. İşe alınacak personeller Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüklerinde görev alacaklardır. Kadro dağılımı ve şartlar belli oldu Son başvuru 16 Aralık

Adalet Bakanlığı, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlükleri bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya 406 kamu personeli alımı için ilan verdi. Yayınlanan ilana göre 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı kadrosun da alım yapılacaktır.

Adalet Bakanlığı Tarafından Alım Yapılacak İller!

Adana, Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bayburt, Bingöl, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kar, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak.

Eğitim Şartı Açıklandı!

Psikolog kadrosu için lisans düzeyin de psikoloji bölümü, Pedagog kadrosu için Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık veya Eğitim Programları ve Öğretim lisans bölümlerinin birinden mezun olmak. Sosyal çalışmacı kadrosu için ise Sosyal Hizmet veya Sosyal Hizmetler lisans bölümlerinin birinden mezun olmak yeterlidir.

Personel Alımı Başvuru Şartları

2022 yılı lisans Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.
657 sayılı Devlet Memurları Kanunun da belirtilen şartları taşıyor olmak gereklidir.

Online Başvuruda İstenilen Belgeler

Fotoğraflı özgeçmiş ve denklik gösteren belge istenmektedir. Belgeler online sisteme fotoğraf uzantısı ile yüklenecektir.

Kamu Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 5 Aralık 2022 – 16 Aralık 2022 tarihleri arasında elektronik olarak yapacaklardır. Başvurular, Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden belirtilen süre zarfın da yapılması gerekmektedir.
Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra ilana uygunluk sağlayan adaylar sözlü sınav sonucuna göre işe alınacaktır. Sözlü sınav ile ilgili belgeler Adalet Bakanlığı sitesin de ilan edilecektir.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri