Yeni Cumhurbaşkanı Kararı! O personeller göreve başlayacak…

Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN imzalı Cumhurbaşkanı kararı ile sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara yeni madde eklendi. Ayrıntılar haberimizde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN imzasıyla bugün yayınlanan 3585 karar sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara geçici yeni madde eklendi.

Eklenen bu geçici madde 23 ile faaliyet izni kaldırılan İstanbul Şehir Üniversitesinde 30 Haziran 2020 tarihi itibariyle görev yapan idari kamu personeli Marmara Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli personel pozisyonlarına atanabileceklerdir.

Marmara Üniversitesi Tarafından Mülakat Yapılacak

Atanma işlemi yapılacak sözleşmeli kamu personellerinin geçiş işlemlerinin yapılabilmesi için bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malüllük aylığı almaya hak kazanmamış olmaları,

Madde yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 30gün içerisinde başvuru yapmaları,

Başvuru sonrasında Marmara Üniversitesi tarafından yapılacak mülakatta başarılı olmaları halinde belirtilen personeller 30 Haziran 2020 tarihi itibariyle yürütmekte oldukları görevlere uygun Marmara Üniversitesine ait boş sözleşmeli personel pozisyonlarına atamaları yapılabilecek.

Cumhurbaşkanı Kararı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mevzuat Haberleri