Polis Akademisi 2022 PMYO Mülakat Sonuçları Duyurusu

Polis Akademisi 2022 yılı PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu) mülakat sonuçları duyurusu yapıldı mı? Adaylar tarafından PMYO mülakat sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Polis Akademisi sonuçları ne zaman açıklayacak?

Polis Akademisi, 2022 yılı için yapılan Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) mülakat sonuçları duyurusu yapıldı mı? Mülakata giren adaylar tarafından sıkça sorulan sorulardan birisi olan sonuçlar ne zaman açıklanacak? Cevabı için Polis Akademisinden açıklama bekleniyor. Konuya ilişkin soruların yanıtlarını merak eden adaylar tarafından Polis Akademisi resmi internet adresi sık sık ziyaret ediliyor.

PMYO Mülakat Sonuçları Duyurusu Yapıldı Mı?

Polis Akademisi tarafından 2022 PMYO mülakat sonuçlarına ilişken henüz bir açıklama yapılmış durumda değil. Geçtiğimiz yıl sonuçların Kasım ayı ilk haftalarında açıklandığını düşünürsek bu yıl içinde benzer tarihlerin olacağı düşünülüyor.

Mülakat sonuçları yapılan sınavların işlemleri bittikten sonra Polis Akademisi Başkanlığı resmi web sitesi üzerinden adaylara duyurulacak. Bunun yanı sıra mülakata girmiş olan adaylara posta yoluyla veya farklı iletişim kolları kullanılarak sınav sonuç belgeleri gönderilmeyecek. İnternet üzerinden yapılan sınav sonuç duyurusu sadece tebliğ niteliğini taşıyacak.

Polis Akademisi mülakat sonuçları yayınlandığı zaman ilk önce siz haberdar olmak istiyorsanız haberinizin aşağısında yer alan link üzerinden uygulamamızı indirerek güncel olarak anlık bildirimler ile haberdar olabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mevzuat Haberleri