Kocaeli Üniversitesi 20 En Az Lise Mezunu İşçi Alımı

Kocaeli Üniversitesi Resmi Gazete üzerinden yayımlamış olduğu ilana göre işçi alımı yapıyor. Farklı kadro ve pozisyonlarda 20 işçi alımı yapılacaktır. En az lise mezunu adaylardan müracaatlar alınacaktır. Maaş ödemelerinin özel bütçeden karşılanacak.

Son Dakika: Kocaeli Üniversitesi 20 En Az Lise Mezunu İşçi Alımı

Kocaeli Üniversitesi 4 farklı kadroda 20 personel alımı yapacaktır. Alımlar, 14 sağlık teknikeri, 1 diğer sağlık teknikeri, 2 şoför ve 3 destek personeli olmak üzere gerçekleşecektir.

İşçi Alımı Müracaat Şartları Nelerdir? Şartlar Açıklandı!

14 Sağlık teknikeri alımı: Üniversite 14 sağlık teknikeri alanı, tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik meslek Yüksekokulu mezunlarından yapacaktır. Adayların 2022 KPSS sınavında P93 puan türünde puana sahip olması gerekmektedir. İstihdam üniversite hastanesi bünyesinde yapılacaktır.

1 diğer sağlık teknikeri alımı: İlk ve acil yardım teknikerliği ön lisans mezunlarından alım yapılacaktır.

2 şoför alımı: En az lise mezunu adaylardan yapılacak olan alımlar göre Karayolları Genel Müdürlüğü trafik yönetmenliği kurallarına uygun olmak kaydı ile minimum düzeyde D sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Askerliğini yapmış erkek şoför alımı yapılacaktır. Adayların ilanı son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olması gerekmektedir.

3 destek personeli alımı: Üniversite hastanesinde istihdam edilmek üzere temizlik hizmetlerinin pozisyonunda alım yapılacaktır. En az lise veya dengi okullardan mezun olmuş, görevini yerine getirmesine engel olabilecek hastalığı ve benzeri durumlarına sahip olmayan adaylardan alım yapılacaktır. Ayrıca ihtiyaç halinde temizlik personelleri, vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermeleri zorunludur. En az 1 ay mesleki deneyime sahip olmanız gerekmektedir.

Üniversite memuru alımı ilanı başvuruları başladı

Kocaeli üniversitesi tarafından müracaatlar https://basvuru4b.kocaeli.edu.tr/ adresi üzerinden 7 Haziran 2023 – 21 Haziran 2023 tarihleri arasında online olarak alınacaktır.

Kocaeli iş ilanları, en az lise mezunu iş ilanı, 2023 şoför alımı, 2023 sağlık teknikeri alımı, 2023 destek personeli alımı, son dakika üniversite işçi alımı.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mevzuat Haberleri