Belediye Zabıta Memuru Ve İtfaiye Eri Alımı Başvuruları Başladı

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Hasan Şeyh Belediyesi memur alımı başvuruları başladı. Başvuru özel ve genel şartları ve açıklandı KPSS şartı arandığı belirtildi.

Hasan Şeyh Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek ilk defa atanmak üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Hasan Şeyh Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere iki zabıta memuru ve 3 itfaiye eri alımı yapıyor. KPSS şartı aranmış olan ilanda adayların ilk defa atanması gerektiği belirtildi.

Belediye Personel Alımı Başvuru Şartları:

Zabıta memuru alımı için adayların Lojistik seracılık aracılık organik tarım ön lisans programlarının birinden mezun olması ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Zabıta memur alımı için adayların KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

Zabıta memuru alımı için erkek adayların en az 167 boyunda olması kadın adayların En az 1 60 boyunda olması gerekmektedir. 30 yaşını doldurmamış olan adayların zabıta memuru olarak başvuru yapabileceği açıklanmıştır.

İtfaiye eri alımı adayların herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olması en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olması daha önce çalıştığı kamu kurumu ve kuruluşlarının disiplinsizlik ve ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olması gerekmektedir. Sağlık açısından kapalı mekân dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmaması kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmuştur.

Belediye Personel Alımı Başvuru Şekli Ve Tarihi:

Başvurular 31 Ağustos 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır. Başvuruların başlamış olduğu açıklanmıştır. Başvuru yapacak adayların Tokat Hasan Şeyh Belediyesi şeyhi oğlu Mahallesi Belediye Caddesi No 4 giderek başvuru yapabileceği belirtilmiştir.

Belediye Memur Alım Başvuru Kılavuzu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mevzuat Haberleri