Ticaret Bakanlığı 75 Muayene Memuru Alımı Tablosu

Ticaret Bakanlığı kamu bülteni arasında yayınlanan 75 muayene memuru alımı başvuruları için şehirler bazda kadro tablosu sunuldu. Muayene memuru alımı başvuru şartları neler? Ne zamana kadar başvuru yapılacak.

Ticaret Bakanlığı 75 muayene memuru alımı Tablo Duyurusu

Ticaret Bakanlığı kamu bülteni arasında cbiko kariyer kamu personeli alımı duyurusu yayınlayarak başvuru kabul etmeye başladı. Alımı yapılacak şehir tablosu ve başvuru şartları sunuldu. Artvin, Ağrı, Gaziantep Edirne, İstanbul, Kilis ve Hatay şehirleri alımı yapacak şehirler olarak ilan edilmiştir. Adaylar Türkiye’nin tüm şehirlerinden bu alıma başvuru yapabilecek.

Başvurular Nasıl Yapılacak

Adaylar başvurularını elektronik ortamda 16 Temmuz 2021 tarihi bitimine kadar yapabilecek. Adaylar Kariyer kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresini başvuruda kullanacaktır. Elektronik başvuru harici başvuru alınmıyor.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

Adaylar kamu personeli olma için her hangi bir engeli olmaması istenmektedir. 35 yaşını doldurmayanlar başvuru yapabilecek. Fakülte ve yüksekokulların hukuk, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, iktisat, ekonomi, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi,  işletme,  maliye, ekonometri,  çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, istatistik, uluslararası ticaret ve lojistik, uluslararası ticaret ve işletmecilik, gümrük işletme bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

ÖSYM Başkanlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı en az KPSS 70 puan ve üzerinde puan almışların başvurusu kabul edilecektir. 2020 yılı puanı geçerli olacaktır.

Başvuru kılavuzu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personeli Alımı Haberleri