Tarım ve Orman Bakanlığı Yurtdışı İstihdamı Memur Görevlendirilmesi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Yurtdışı İstihdamı Memur Görevlendirmesi yapılacağına dair Kariyer Kapısı üzerinden duyuru yayımlandı! Yayımlanan ilan duyurusuna göre görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak. Detaylar açıklandı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kariyer Kapısı platformu üzerinden duyuru yayımlandı! Bakanlık tarafından yayımlanan ilan duyusuna göre Yurtdışı İstihdamı Memur Görevlendirmesi yapılacak. İlan da yer alan genel ve özel niteliklere sahip adaylar arasından 10 Yurt Dışına Gönderilecek Personel alımı yapılacak. Söz konusu ilanın başvuruları 29 Kasım tarihi itibarıyla başladı.

Başvuru İçin Adaylarda Aranan Nitelikler Neler?

İlan başvuru tarihinden itibaren son 3 yıl içerisinde kademe ilerlemesinin durdurulmasına ilişkin ceza almamış olmak.

Erkek adayların askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gerekiyor.

50 yaşını tamamlamamış adaylar tercih edilecek.

Daha önce yurt içinde veya yurt dışında aynı konu ve düzeyde eğitim veya öğrenim görmemiş olmak. Yabancı Dil Bilgisi Düzeyi Yurtdışına eğitim için gönderilecek personelin İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinden, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Yönetim Kurulunca denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir sınavdan, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından asgari 70 puana denk bir puana sahip olmaları gerekiyor.

Hastalık sebebiyle eğitim ve öğrenimini gerçekleştiremeyeceği genel hükümler çerçevesinde hastalık raporuyla tespit edilenler hariç, bu Yönetmelik hükümlerine göre geri çağrılmamış olmak.

Adaylar, Yurtdışı öğrenimini bitirdikten sonra yurda dönüşlerinde, yurtdışında kalınan sürenin iki katı kadar mecburi hizmet yapmayı kabul etmiş sayılacaklar.

Sınıf başlıklı bölümde belirtilen adaylar; T.H.S (Teknik Hizmetler Sınıfı), S.H.S (Sağlık Hizmetleri Sınıfı), G.İ.H.S (Genel İdari Hizmetler Sınıfı) çalışanları göstermektedir.

İlan Müracaat Esnasında İstenilen Belgeler

Fotoğraflı Başvuru Bilgi Formu.

Yabancı Dil Düzeyini gösteren belge (Belge son başvuru tarihi itibarıyla 2 yıl içerisinde alınmış olmalı ve doğrulama kodu bulunmalı).

Mezuniyet belgesi (Yurtdışından mezun olan adaylar).

Onaylı hizmet belgesi.

Tercih yapılacak konuda alınacak kabul belgesi (acceptance) ve kabul belgesi Türkçe çevirisi.

Bakanlık İlanı Başvuru Süreci ve Tarihleri

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana adaylar, 29 Kasım 2022 ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Tarım ve Orman Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Hizmeti üzerinden veya Kariyer Kapısı resmi web sitesi ile başvuru işlemlerini yapabilecekler.

Başvuru Ekranı

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıkla

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personeli Alımı Haberleri