İlkokul Lise Önlisans Mezun! Kamu Kurumları 8608 Kamu Personeli Alımı

Bakanlıklar bünyelerinde istihdam edilmek üzere ilkokul, lise ve önlisans mezunu kamu personeli alımı yapacaklarını duyurdu. 10 farklı bakanlık ve kamu kurumları 8608 adet en az lise mezunu kamu personeli alımı yapacak.

7 farklı bakanlık bünyelerinde istihdam edilmek üzere en az ilkokul olmakla birlikte lise ve önlisans mezunu kamu personeli alımı yapacaklarını ilan etti. İlana göre farklı bakanlıklar 8608 kamu personeline yapacak.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Hazine Ve Maliye Bakanlığı bünyelerinde istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda en az ilkokul mezunu personel, kamu personeli, işçi ve memur alımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki eksikliği tamamlamak üzere 4147 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu yapılacak olan personel alımı için 301 büro personeli 866 koruma ve güvenlik görevlisi 2981 adet destek personel alımı ile beraber toplamda 4147 adet sözleşmeli personel alımı yapıyor. Gençlik Ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları 15 Eylül 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır.

GSB Sözleşmeli Personel Alımı İçin Tıklayınız

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2828 sayılı kanun kapsamında en az ilkokul mezunu 2108 memur alımı yapacağını duyurdu. Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelin başvuruları en geç 20 Eylül 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Memur Alımı haberi için tıklayınız

Adalet Bakanlığı kamu personeli alımı yapıyor. Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımı ilanı yayınladı. ilana göre 1500 hakim ve savcı alımı yapılacak başvurular. 11 Ekim 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır.

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı İçin Tıklayınız

Milli Savunma Bakanlığı askeri personel alımı yapıyor. Milli Savunma Bakanlığı subay alımı yapacağını duyurdu. 318 kadın erkek subay alımı gerçekleştireceği belirtildi. Başvurular 25 Eylül'de sona ermiş olacaktır.

MSB Askeri Personel Alımı İçin Tıklayınız

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda 40 kamu işçi alımı yapacağını duyurdu. MEB şoför alımı, temizlik görevlisi, aşçı yardımcısı ve aşçı alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular 16 Eylül 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır.

MEB Kamu İşçi Alımı İçin Tıklayınız

Dışişleri Bakanlığı 30 hukuk uzmanı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan yapılacak olan personel alımı için adayların en geç 18 Kasım 2022 tarihinde başvuru yapabileceği belirtilmiştir.

Dışişleri Bakanlığı Personel Alımı İçin Tıklayınız

Hazine Ve Maliye Bakanlığı 3 farklı ilanda personel yapacağını duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı 445 memur alımı gerçekleştireceğini belirtti. Hazine Ve Maliye Bakanlığı KPSS en az 70 puanla personel alımı yapacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı için Tıklayınız

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personeli Alımı Haberleri