Eğitim ve Araştırma Hastanesi 77 Kamu Personeli Alımı (4-6 Bin Maaş)

Eğitim ve Araştırma Hastanesi 77 kamu personeli alımı 4-6 bin TL maaşla yapıyor. Alıma başvuru yapacaklar lise mezunu olabilecektir. Temizlik, kaloriferci, tesisatçı ve hasta bakım personeli olarak alım yapılacak.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi 77 Kamu Personeli Alımı

Eskişehir Osmangazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi devlet personel alımı olarak istihdam yapıyor. Kaloriferci, sıhhi tesisatçı, hasta bakım personeli ve temizlik görevlisi alımı olarak sonuçlanacaktır. Personel alımı ilanına başvuru yapacaklar lise mezunu olacaktır.

Başvuruları sadece elektronik ortamda yapılacak. Kılavuzda bulunan öğrenim durumu detaylarını inceleyin. Yaş ve KPSS en az puan durumu paylaşılmamıştır. Adaylar arasından KPSS en yüksekten başlayarak sıralama oluşturulacak. 4-7 bin TL maaşl ödemesi alınacaklara yapılacak.

Adaylarda Aranan Şartlar Nedir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.

Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

1- Askerlikle ilgisi bulunmamak,

2- Askerlik çağına gelmemiş bulunmak.

3- Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

4- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.

5- 2020 KPSS(P94) sınav sonuç belgesine sahip olmak.

6- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Başvuruların Alınma Şekli:

Başvuruları 24 Kasım 2021 ile 8 Aralık 2021 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Şahsen başvuru alınmayacak olup; posta, fax veya e-posta ile yapılan müracaatlar da kabul edilmeyecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personeli Alımı Haberleri