Bursa Uludağ İhracatçı Birliği 3 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başladı

Bursa Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 3 kamu personeli alımı için ilana çıktı. UİB memur alımı başvuruları başladı. Alım başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılacağı detayları şöyle sunuldu.

Bursa Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 3 kamu personeli alımı başvuruları başladı. UİB başvurusu yapacaklar için şartlar ve başvuru şekli verildi. Kimler bu yayınlanan memur alımı ilanına başvuru yapabileceği detayları yazımızda…

Başvuru Genel Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak.

Başvuracaklar 18 yaşını bitirmiş olmak.

Adaylar 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı veya haksız mal edinme suçlarından mahkum olmamak.

Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamak.

TİM ve İhracatçı Birliklerinden veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden 4857 sayılı İş Kanununun 25'inci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak.

Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler fakültesi, siyasal bilimler fakültesi, iktisat fakültesi, işletme fakültesi, makine mühendisliği, endüstri mühendisliği veya işletme mühendisliği bölümü mezunu olması gerekiyor.

Başvuru Şekilleri ve Tarihi

Başvuru yapacaklar için 3 yöntem bulunuyor. Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği adresine en geç 30 Haziran 2021 tarih saat 17.30'a kadar şahsen, posta yoluyla veya ik@uib.org.tr adresine yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personeli Alımı Haberleri