BDDK 153 Memur ve Kamu Personeli Alımı 5-15 Kasım

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 153 memur alımı ve kamu personeli alımı yapacak. Alıma başvuru yapacaklar için şartları neler? BDDK personel alımı ilanına başvurular nasıl yapılacak.

Bankacılık Düzenleme Denetleme Kurumu Personel Alımı Duyurusu

BDDK memur alımı ve kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Kurum alımı yaparken sınav uygulaması yapacak. BDDK personel alımı 3 farklı unvanda yapacak. Murakıp yardımcısı, iletişim uzman yardımcısı ve hukuk uzman yardımcısı olarak istihdam olacak.

153 kişi Başvuru Şekli ve Tarihi

Adaylar başvurularını 5-15 Kasım 2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştirecektir.

Sınav Şekli, Adresi ve Tarihi

Giriş sınavının yazılı aşaması, Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık, Bilişim ve Hukuk Alanları), BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı) ve BDDK Uzman Yardımcısı kadroları için 4 Aralık 2021 Cumartesi günü, Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı kadrosu için ise 4-5 Aralık 2021 Cumartesi-Pazar günlerinde olmak üzere sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul'da gerçekleştirilecektir.

Ortak Başvuru Şartları

Öğrenim durumu çeşitliliği çok fazla olduğu üzere kılavuz içerisinde tablo halinde sunulmuştur.

KPSS yer alan; söz konusu yıllarda yapılmış olan KPSS Lisans sınavına girmiş olmak ve başvurulacak alanlar için belirtilen puan türleri ve taban puanı şartlarını taşımak.

Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.

Kılavuzu inceleyerek başvuru yapınız.

Başvuru Kılavuzu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personeli Alımı Haberleri