Merkez Bankası Kamu Personeli Alımı İŞKUR Kadroları Açıldı

Kamu Kurum ve kuruluşları tarafından yayınlanan ilanlar İŞKUR üzerinden yer almaya devam ediyor. Son paylaşılan ilanda Merkez bankası kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. İşte detaylar…

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Banknot Matbaası Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere kamu personeli alımı yapılıyor. Başvuruda bulunacaklar için alımlar niteliğinde yapılacaktır.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar olarak kurum tarafından yapılan açıklamaya göre 2 adet garson personeli alımlarının yapılacağı kurum tarafından İŞKUR üzeri açıklandı.

Genel Başvuru Şartları

Tercihen otelcilik ve turizm meslek lisesi veya mesleki teknik anadolu lisesi yiyecek içecek bölümünden öğrenimini tamamlamış olma, Türkiye işçi kurumu nezdinde engelli işçi statüsünde kaydı bulunması ve İzmir’in Menderes, Selçuk, Gaziemir Seferhisar ilçeleri sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli ve Tarihleri

Adaylar için başvurular dün 1 Ağustos 2021 tarihi itibari ile başvurularını gerçekleştirmeye başlamış olup en geç müracaatların ise 7 gün içinde İŞKUR resmi internet adresi üzerinden haberimizin en altında yer alan başvuru kılavuzunda belirtilen başvuru kılavuzu üzerinden başvurularını müracaatlarını tamamlaya bileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İŞKUR İlanları Haberleri