Konya Büyükşehir Belediyesi 96 KPSS’siz Kamu İşçi Alımı İŞKUR İlanı

Konya Büyükşehir Belediyesi (Selçuklu Belediyesi) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ilanları üzerinden yayımlanmış olduğu başvuru kılavuzuna göre kamu işçi alımı yapılıyor. KPSS’siz yapılacak olan bu alımlar için farklı unvanlar da 96 işçi alımı gerçekleşecektir.

Son Dakika: Konya Büyükşehir Belediyesi 96 KPSS’siz Kamu İşçi Alımı İŞKUR İlanı

Konya Selçuklu Belediyesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere farklı kadrolarda 96 kamu işçi alımı yapacaktır. KPSS şartsız yapılacak olan bu alımlar için kadrolara göre farklılık göstermekle birlikte en az ilkokul mezunu adaylardan müracaatlar alınacaktır. 2 günlük başvuru sürecine dair tüm detaylar haberimizde verilmiştir.

Belediye Başkanlığı Sürekli İşçi Alımı Müracaat Koşulları Nelerdir?

Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanmış olan ilana müracaat edilecek adayların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartının sahip olmasının yanı sıra sabıka kaydının da bulunmaması gerekmektedir.

Başkanlık tarafından yapılacak olan güvenlik ve arşiv soruşturması kapsamında olumlu sonuçlanmanız ve kamusal haklarından mahrum bırakılmamış olmanız gerekmektedir.

Erkek adayların askerlik hizmet görevini yerine getirmiş olması veya muaf olmuş olması istenmektedir. Tecil durumu bu kadro için geçerli değildir. En az ilkokul mezunu adaylardan yapılacak olan alımlar için

35 yaş üst yaş uygulaması bulunmaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından yapılacak yapılan yardımlar kapsamından yararlanmıyor olmak, emeklilik ve yaşlılık aylığı almıyor olmanız gerekmektedir.

Emekli olmamak ve emeklilik durumunun bulunmaması da yine aranan şartlar arasındadır.

İşçi Alımı Kadroları Açıklandı!

Alımlar 5 inşaat demircisi, 7 iş makine tamircisi, 9 inşaat kalıp ustası, 5 fayansçı, 7 ağır vasıta motor tamircisi, 5 oto boyacısı, 7 ağır vasıta iş makinesi yağ bakımcısı, 12 ağır vasıta radyatör ustası, 12 benzinli el aletleri motor teçhizat ustası, 5 ağır vasıta fren ustası, 8 silindir operatörü, 5 ağır vasıta lastik ustası ve 9 greyder operatörü kadrolarında yapılacaktır.

İŞKUR İşçi Alımı İlanına Başvurular Nasıl Yapılacak?

Müracaatlar 07.06.2023 - 08.06.2023 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

Konya iş ilanları, kamu işçi alımı, son dakika memur alımı, Konya Selçuklu belediyesi, Belediye iş ilanı.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İŞKUR İlanları Haberleri