Kamu Belediye 15 Devlet İşçi Alımı Sürekli Kadroda Yapacak

Kamu kurumları tarafından İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımı yapılacağı ilan edildi. Pendik Belediyesi 15 devlet işçi alımı yapılacağı belediye tarafından ilan edildi. İşte başvuru detayları ve şekli.

İş ilanları kapsamında Türkiye İŞKUR kurum dışı sayfası üzerinden iş ilanları yayınlandı. Kamu belediye bünyesinde çalışacak 14 devlet işçi alımı sürekli kadroda yapılacak. Alımları belediye bünyesine yapacak.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar 5 kişilik kontenjanda mutfak görevlisi alımı, aşçı alımı, aşçı yardımcısı alımı, 10 garson alımı, servis elemanı alımı ve servis komisi alımı ile birlikte farklı farklı kadrolara daimi personel alımı yapılacaktır.

Kamu Personel Alımı Başvuru Şekli ve Başvuru Adresi

Başvuru yapacaklar için başvuruları şahsen veya posta yoluyla başvuruda gerekli olan belgelerin iletecek şekilde ayarlanması ile yapılacaktır.

Adaylar başvuru kılavuzu üzerinde yer alan başvuruda gerekli olan belgelerin şahsen veya posta yolu ile Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi no 12/1 Pendik İstanbul adresine yapılacaktır.

Başvurular alınmaya başlanmıştır. 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren alınmaya başlayan başvurular en geç 30 Haziran 2022 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde yapılmış olması gerekmektedir.

Kamu İşçi Alımı Şartları Nedir Kimler Başvurabilir?

Bay bayan fark etmeden hizmet sektöründe çalışmaya istekli olan, kendini eğitmeye ve geliştirmeye açık olan, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olan, insan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü olan kişiler arasında, kişisel görünümüne özen gösteren, restoran veya kafelerde garsonluk veya komilik tecrübesi olan kişiler arasından personel atamaları yapılacaktır.

Başvuru yapacak halaylar için bu ilanda ikamet şartı dar aranmakta olup, olayların tercihen Pendik ilçesinde ikamet etmesi gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İŞKUR İlanları Haberleri