İşkur Sosyal Hizmetler Ve Temizlik Şirketi 208 Personel Alımı İlanı

İstanbul İli Ümraniye İlçesinde hizmetlerini sürdüren Park Sosyal Hizmetler ve Temizlik şirketi tarafından İŞKUR üzerinden iş ilanı yayınladı. Park Sosyal Hizmetler ve Temizlik şirketi güncel personel alımı ilanı yayınladı.

Yayınlanmış olan ilana göre Park Sosyal Hizmetler ve Temizlik şirketi toplamda 208 personel olmak üzere bay bayan personel alımı yapacaktır. İŞKUR üzerinden yayınlamış olan ilana göre Park Sosyal Hizmetler ve Temizlik şirketi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacaktır. Alımı yapılacak olan personellerin 18 yaşını doldurmuş olması gerekir. İş başvurusunda bulunmak isteyenler İŞKUR ilan numarası ile başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilirler.

Park Sosyal Hizmetler ve Temizlik şirketi personel alımı yapacaktır. Personel alım ilanına başvuru yapmak için öğrenim sevisi okuryazar düzeyinde olması gerekir. İş başvurusu için en son başvuru tarihi 12 Temmuz 2022 tarihi olarak belirlenmiştir. Park Sosyal Hizmetler ve Temizlik şirketi kendi bünyesine bay bayan olmak üzere toplamda 208 personel alımı yapacaktır.

Müracaat Koşulları

Catering toplu yemekte çalışmış olması,

Daha önce iş tecrübe sahibi olması,

Adayların iş ilanına başvurması için en az okuryazar olması gerekir,

Personel alım ilanına göre bay-bayan alımı olacaktır,

Erkek adayların askerlikle ilişkisi kesilmiş olması,

En az 18 yaşını doldurması gerekir,

T.C Vatandaşı olması,

Adli sicil belgesi istenilmiştir,

Başvuru Tarihi İle Başvuru Şekli

Park Sosyal Hizmetler ve Temizlik şirketinin yayınlamış olgu ilana başvurmak için İŞKUR üzerinden iş arayanlar yerinden T.C kimlik numarası ile şifresini gerdikten sonra İş ilanları yazısına fare ile tıkladıktan sonra İlan numarası yerine 00006854543 ilan numarasını yazarak başvuruda bulanabilirsiniz.

İş başvuru ilanına son başvurular 12 Temmuz 2022 Tarihine kadar başvurularını tamamlamış olması gerekir.

İLAN NO: 00006854543

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İŞKUR İlanları Haberleri