Hastane hizmetlisi alımı Üniversite 3510 TL maaşla yapıyor

Hastane hizmetlisi alımı Üniversite hastanesi tarafından yapılıyor. Alınacaklara 3510 TL maaş verilecek. Daimi olarak açıklanan ilana başvurular nasıl yapılacak. 7 kadroya alım yapılacağı iş ilan numaraları ile paylaşıldı.

Hastane hizmetlisi alımı için İŞKUR Üniversite ilanı yayınladı. İŞKUR ilan numaraları ile servis edildi. İşe alınacaklara 3510 TL maaş verilecek. Başvuruları 5 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecektir. Bursa Uludağ Üniversite hastanesi lise mezunu olarak başvuruları kabul edecek.

Başvuru yapacak adaylar 18 yaşını doldurmuş olması, 35 yaşını bitirmemiş olması, erkek adaylar askerliği yapmış, muaf veya tecilli olması, kamu kurumlarından mahrum olmaması, devlete karşı işlenen suçlara karışmamış olması ve sağlık durumunun elverişli olması gerekmektedir.

Adaylar lise mezunu (hasta ve yaşlı bakım, hasta bakımı ve yaşlı bakımı) olması gerekiyor. Sosyal haklar olarak alınacaklara servis artı yemek verileceği açıklandı. Alımda KPSS şartı aranmamaktadır.

Başvurusu geçerli adaylar arasından kura çekimi yapılacaktır. Noter kurası 8 Nisan 2021 tarihi 10 ile 11 saatlerinde Uludağ üniversitesi sürekli uygulama ve araştırma merkezi başhekimlik toplantı salonu yapılacak. Adaylar kurumun youtube adresinden canlı olarak kura çekimini izleyebilir.

Bu alımda ikamet şartı zorunluluğu bulunuyor. Yani Bursa şehrinde yaşayanların başvurusu kabul edilecek. Başvuru İŞKUR 00005960870 iş ilan numarası olarak ilan edilmiştir. Sadece internet ortamında başvuru yapılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Cerrahpaşa İŞKUR lise mezun 45 yaş personeller alıyor

İŞKUR İlanları Haberleri