GSB 12 İŞKUR Sürekli İşçi Alımı Gerçekleştiriyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı İŞKUR üzerinden 12 sürekli işçi alımı için ilanını yayınladı. GSB bünyesine bağlı olan taşra teşkilatında görevlendirmek 12 işçi alımı yapılacaktır. GSB İŞKUR üzerinden bay bayan olmak üzere 12 işçi alımı yapılacaktık.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Taşra Teşkilatında görevlendirmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını İŞKUR üzerinden duyurdu. Alımı yapılacak olan temizlik görevlisi için de 3 farklı işçi dağılımına göre alımlar yapılacağı belirtilmiştir. Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 767 sürekli işçi 144 engelli sürekli işçi ile 106 eski hükümlü olmak üzere Bakanlık bünyesine toplamda 1017 temizlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Yapılacak olan temizlik görevlisi alımları esnasında Isparta ilinde 4 erkek ve 6 kadın ile 2 engelli olmak şartı ile toplamda 12 sürekli işçi alımı yapılacağı belirtilmiştir. Yapılacak olan işçi alımı için son başvuru tarihi 12 Ağustos 2022 tarihidir.

Sürekli İşçi Başvuru Şartları Nelerdir

Temizlik görevlisi alımlarında adayların özel kanun ya da diğer mevzuatta yer alan şartları taşıması gerekmektedir,

İşe alınmış işçilerin tam zamanlı ile vardiyalı çalışma sistemine engel olacak sağlık sorunun olmaması,

En az lise mezunu olması,

Adaylar herhangi bir kamu kurumlarından maaş almıyor olması,

Alımı yapılacak olan meslek dalı için hangi ilden alımlar yapılacak ise o il sınırları içinde ikamet etmesi gerekmektedir,

18 yaşını doldurmuş olması,

T.C vatandaşı olması,

MEB onaylı hijyen sertifikasına sahip olması,

GSB İş Başvuru Şekli ve Tarihi

Yapılacak olan iş başvuruları 8 ve 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında İŞKUR resmi web sayfası üzerinden online bir şekilde istenilen belge ve şartları taşıması suretiyle iş başvurusunu yapabilecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İŞKUR İlanları Haberleri