Antalya Büyükşehir Belediyesi İŞKUR Kamu Personeli Alımı

Antalya Büyükşehir Belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 adet kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

İŞKUR kurum dışı sayfaları üzerinden yayınlanan kamu personeli alımı ilanlarına göre 3 adet şoför alımı yapılacağı açıklandı. Son paylaşılan ilanda alımı yapılacak unvanın 3 Tır Şoförü alımı yapılacak.

Başvuru Şekli ve Adresi

Başvurular kurum tarafından belirtildiği üzere yüksekalan mahallesi adnan menderes bulvarı büyükşehir hizmet binası no: 20 Muratpaşa / Antalya adresine ön başvuruların gerçekleştirilmesi için gerekli başvuru formunu doldurmak üzere müracaatlar şahsen kabul edilecektir.

Başvurular 8 Ağustos 2021 tarihi itibari ile alınmaya başlanmış olup en geç müracaatlar 14 Ağustos 2021 tarihinde mesai saatleri içerisinde yapılabilecektir.

Başvuru Şartları

1997 yılı 4 ay öncesi e sınıfı sürücü belgesine sahip olma, 2016 öncesi DE sınıfı sürücü belgesine sahip olma veya CE sınıfı ehliyetine sahip olma, SRC belgesine sahip olma ve en az 5 yıl tecrübeli olma şartları ile alım yapılacaktır.
Başvurular sadece belirtilen şekilde yapıla bilecek olup başka türlü yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Bu ilanda Antalya Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartı da aranmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İŞKUR İlanları Haberleri