Şok Personel Alımı! 12 Farklı Yere Alıyor

Şok marketler farklı unvanlarda farklı şehirlere personel alımı yapacağını ilan etti. Farklı unvanlarda yapılacak olan personel alımı için başvuru şartları açıklandı. Şok market personel alım için ekip çalışmasına uygun olan adayların başvuru yapabilecek

Şok market kariyer resmi internet sayfası üzerinden personel alımı yapacağını ilan etti. Farklı unvanlarda farklı şehirlere personel alımı yapacağını açıkladı. Şok marketler personel alımı için adayların satış işletme endüstri mühendisliği iktisat işletme satış pazarlama yiyecek içecek üretim imalat alanında görevlendirileceği belirtilmiştir.

İlana göre bölge yöneticisi kalite güvence uzmanı reachtruck operatörü tedarik uzmanı depo görevlisi mağaza satış görevlisi mağaza satış görevlisi kategori uzmanı proje müdürü kategori müdürü unvanında personel alımı yapıyor.

Şok market ilana göre İstanbul Manisa Antalya Balıkesir unvanlarında personel alımı yapıyor.

Şok Market Personel Alımı Başvuru Şartları:

Kendisine bağlı mağazaların satış kar ve maliyet hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik gerekli aksiyonları alınması koordinasyonun sağlanması sorumluluğu altındaki mağazalara uygun personeli olması ve personel performansının takibinin yapılması kendisine bağlı mağazalarının analiz edilip aksiyon alması alanlarının temizliğinin takip edilmesi envanter ve stok sayımlara doğru fiyat ve etiket kullanımı gibi konuların denetlemesini ve doğru uygulamasını sağlanması mağaza verimliliği ile ilgili çalışmaların yapılması bazıları çalışıyor ve işleyişi ile ilgili tüm operasyonların yürütülmesi ve merkezde farklı olanlarla iletişimin sağlanmasını yapabilecek adayların başvuru yapabileceği belirtilmiştir.

En az lisans mezunu perakende mağazacılık alanında en az 3 yıl deneyimli gıda perakende sektöründe hakim iletişim becerileri yüksek temsili güçlü planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş sonuç odaklı çalışabilen yönetsel becerileri gelişmiş iş motivasyonu yüksek dinamik yoğun çalışma temposuna yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek aktif araç kullanabilmek erkek adayları için askerlik görevini tamamlamış olmak.

Şok Market Personel Alım Başvuru Şekli;

Şok market personel alımı başvuruları kariyer.net resmi internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Personel alımı başvuruları en geç 10 eylül 2022 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi Haberleri