Kaymakamlık Mezuniyet Şart ‘sız Kamu İşçi Alımı Yapacak

Sosyal Dayanışma Vakfı İşçi Alım Sosyal Yardımlaşama Ve Dayanışma vakfı İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre işçi alımı yapıyor. Tek unvanda yapılacak olan personel alımı için adayların son başvuru tarihi...

Başvuru Yapacak adayların Büyük Orhan ilçe merkezi ve mahallelerinde öğleden önce 8 öğleden sonra 17.00 saatleri arasında görevde bulunacaktır.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına göre Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 temizlik işçi alımı yapıyor.

Temizlik Personeli Alım Başvuru Özel Şartları;

Temizlik işçisi alımı için başvuru detayları ve şartları belirlendi. Temizlik İşçisi Alım Başvuru Şartları; Başvuru yapacak olan adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olması veya almaya hak kazanmamış olması gerekmektedir. Pozisyona uygun uzmanlığı tamamlamış olan ve en az 1 yıl deneyime sahip olan adayların başvuru yapabileceği belirtilmiştir.

Personel Alım Başvuru İçin Gerekli Belgeler;

Kimlik fotokopisi, dilekçe, diploma fotokopisi, hasta ve yaşlı bakım sertifikası, adli sicil belgesi, ikametgâh belgesi, sağlık raporu ve ehliyet sürücü belgesine sahip olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Personel Alım Başvuru Şekli Ve Tarihi;

Başvurular 22 Ağustos 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır. Başvurular Orhan Mahallesi DR. İbrahim ÖKTEM Caddesi No: 38/1 zemin kat büyük orhan/ Bursa adresine şahsen gidilip yapılacaktır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi Haberleri