Kamu İdaresi 6 Belediye Personeli Alımı Yapıyor

Kamu İdaresi birimlerinden olan Belediye personel alımı yapmak üzere iş ilanı yayımladı. Belediye tarafından yayımlanmış ilana göre bünyesinde görevlendirilecek 6 personel alımı yapıyor. Kamu İdaresi kapsamında çalışmak isteyenler için detaylar açıklandı.

Kamu İdaresi iş ilanı yayımladı. Burdur ili Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanmış ilana göre kadrolarında görevlendirilmek üzere 6 belediye personeli alımı yapıyor. Yayımlanan ilanda yer alan detaylara bakacak olduğumuzda istihdam edilecek 6 Kanal ve Izgara İşçi alımı yapılacak. İlanın başvuruları başladı ve 19 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Belediye Personeli Alımı Hangi Şartlar Aranıyor?

Kanal ve Izgara İşçisi alımı için müracaat edecek olan adayların öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve Tefenni ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerekiyor,

Başvuru yapılacak meslek kolu için adayların en az 1 yıl iş tecrübesi kazanmış ve bunu SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirebiliyor olması gerekiyor,

Erkek adayların askerlik ile ilişiğinin bulunmuyor olması isteniyor,

Kamusal haklarını kullanma konusunda mahrumiyeti bulunmamak

Adayların en az İlköğretim mezunu olması başvuru yapmak için yeterli olacak,

18 yaşını doldurmuş adaylar arasında alım yapılması planlanıyor,

Adaylar Hangi Tarihte ve Nasıl Müracaat Edebilecekler?

Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan Belediye Personeli alımına müracaat edecek olan adayların 14 Eylül 2022 tarihinden 19 Eylül 2022 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvurular Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğüne şahsen gidilerek veya İŞKUR web adresi üzerinden elektronik ortamda yapılabilecek. Posta, Kargo, e-Mail yolları kullanılarak yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

İŞKUR İlan Numarası: 00007033234

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi Haberleri