Son Dakika Açıklaması! TTK 1000 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Türkiye Taş Kömürü, 1000 kamu personel alımı yapacağını açıkladı. Son dakika olarak yayımlanan ilan detayları haberimizin içeriğinde sunulmuştur.

Türkiye Taş Kömürü 1000 Kamu Personeli Alımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapmış olduğu toplantı sonrasında Türkiye kaç kömürü tarafından yapılacak olan personel alımıyla ilgili detaylandırmalar yaptı. Yapılan açıklamalara göre, TTK’ya yeni kamu personel alımı yapılacaktır. Yapılacak olan bu kamu personel alımlarıyla ilgili başvuru şartları ve tüm detayları haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, madencilerin deprem bölgesinde göstermiş olduğu üstün faaliyetlerden dolayı bütün milletin gönlünü kazandığını vurguladı. Deprem bölgesinde bir cana ulaşmak için canla başla ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Deprem bölgesinde, kamu kurumlarında ve özel sektörde çalışmakta olan 100.000 madenci aktif olarak bölgedeydiler.

Kamuya 1.000 Madenci Alımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu; “Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na 1000 yeni madenci alarak madencilerimize şükranlarımızı ifade edeceğiz, hem de üretimi artırarak ekonomimize katkı sağlayacağız.” dedi.

Kamu Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye taş kömürü tarafından yapılacak olan 1.000 kamu personeli alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. 18 yaşından küçük olanlar ve 32 yaşından büyük olan adaylar bu ilana başvuru yapamayacaklardır. Adayların başvuru yapacağı il sınırlarında ikamet etmesi gerekmektedir. Ayrıca en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir. Erkek personel adaylarının ise askerlik görevini yerine getirmiş olması aranan şartlar arasındadır.

Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Güncel olarak yapılan açıklamaya göre, personel alımı yapılacağına dair bilgi paylaşılmıştır. Fakat personel alımının ne zaman yapılacağına dair bir resmi açıklama yoktur. Başvuru kılavuzunun yayınlanmasıyla bu belirsizlik sona erecektir. Personel alımlarıyla ilgili başvuru kılavuzlarının önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenmektedir. Yayınlandığı takdirde haberimizde yerini alacaktır. Siz de bizleri takip ederek Başvuruların ne zaman yapılacağı bilgisine ulaşabilirsiniz.

TTK iş ilanları.

TTK güncel personel alımı.

TTK madenci alımı.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haber Haberleri