Konya Belediyesi 150 Şoför ve 44 İşçi Alımı! Başvurular Başladı

Konya Belediyesi başkanlığı tarafından İŞKUR kurum dışı alımlar üzerinden yayınladığı güncel kamu personeli alımı duyurusu ile birlikte bünyesine 150 şoför alımı ve 44 işçi alımı yapacak.

Kamuya iş ilanları hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Farklı farklı unvanlarda iş ilanı yayınlayan Konya belediyesi İŞKUR kurum dışı sayfası üzerinden personel alımı ilanı yayınlandı. 194 işçi alımı ve personel alımı belediye bünyesine yapılacaktır.

Alımı yapılacak unvanlar 150 Otobüs Şoförü, 13 Motor Mekanik, 13 Oto Elektrik, 9 Fren, 2 Kaynak, 2 Oto Döşeme, 2 Radyatör, 2 Kaporta, 1 Ağır Şase işçi olarak belirlenmiştir.

Kamu Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır

Başvuru yapacaklar için başvurular online olarak elektronik ortamda yapılabilecektir. Haberimizin en alt kısmında yer alan başvuru kılavuzuna girdikten sonra veya başvuru ekranı linki olarak verdiğimiz linke tıkladıktan sonra adaylar başvuruda gerekli olan özgeçmiş belgesini ileterek yapılacaktır.

Başvurular ise 2 Haziran tarihinden beri alınmaya başlanmış olup en geç başvuruları 6 Haziran tarihine kadar sadece online olarak yapılabilecektir.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, erkek adaylar için askerlik yapmış olması, 18 yaşında tamamlamış olması, 35 yaşından büyük olmaması, vardiyalı sistemde çalışabilme şartları ile kamu personeli alımı yapılacaktır.

Başvuru yapacaklar için alımlar Konya büyükşehir belediyesi bünyesine yapılacak olup bu yüzden adayların Konya ili sınırları içerisinde ikamet etmesi gerekmektedir.

isbasvuru.konya.bel.tr

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haber Haberleri