Bekçi Alımı Polis Akademisi 3250 Başvurularında Son 3 Gün

Bekçi alımı polis akademisi başvuruları sona erecek. İçişler Bakanlığınca 3250 bekçilik alımları devam etmektedir müracaat edecek adaylar için son günler saymaktadır! Adaylara duyurulur!

Bekçi alımı Polis Akademisi 3250 kadro başvurularında sona gelindi.

Bekçilik alımları 81 il de olmak üzere alım gerçekleştirecektir. Toplam kişi sayısı olarak 3.250 kişilik bir kontenjan verilmiş olup alımlar başlamıştır.

Müracaat edecekler kişiler 28 Nisan aralığı ile 13 Mayıs aralığı arasında verilen süre zarfında ön başvuru yapmaları gerekmektedir.

Müracaat eden adaylar süre zarfından sonra ön başvurular kapanıp ardından ön sağlık muayene kontrolleri yapılarak Yazılı sınav, parkur, sözlü mülakat olarak sınavlar 3 aşamadan oluşmaktadır duyurlan başvurular bittikten ve ön sağlık kontrollerden sonraki müteakip sınav tarihleri açıklanacak olup adaylara Polis akademisinden duyurulacaktır.

Adaylar akademik sayfasından takip etmeleri ve telefona herhangi bilgilendirme gelmeyip kişi tarafından online sayfalardan duyuru kısmından takip edilmesi gerekmektedir duyurulur adaylara!

Gerekli müracaatlar için istenilecek şartlar neler olacağına dair kimler başvuru yapa bilecek aşağıda tüm bilgiler verilmiştir adaylara duyurulur!

Mahalle bekçilik için istenilen genel şartlar

Türk uyruklu olunması

Minimum lise mezunu

En az olarak 1.67 boy civarlarda bulunması

Beden kitle endeksi olarak 18 ila 27 aralığında bulunması

Müracaat edecek adaylar bulundukları il ve sınırları çerçevesi içeresinde 1 yılda fazla ikametgâh ediyor olmak şartıyla müracaat edebilecektir.

Emniyet yönetmenliğinde bulunan herhangi bir sağlık sorunları teşvik etmeyen çalışmasına engel olunmamak rahatsızlık ameliyat gibi vb. durumlar bulunmaması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kurumlara Yaş Ve Askerlik Şartsız 80 Personel Ve Bekçi Alımı Yapılıyor
EGM Bekçi Alımı 4 Yanlış 1 Doğruyu Götürecek
EGM En Az Lise Mezunu 3 Bin 250 Bekçi Alımı Ön Başvuruları Nasıl Yapılır

Güncel Haber Haberleri