2023 Yılı Bekçi Alımları Başvuru Şartları Ve Tarihleri

Emniyet genel müdürlüğü polis akademisi ve 2023 yılı için yapılacak bekçi alımları için Çarşı ve mahalle bekçileri için 2023 yılı başvuru şartları personel alımı başvuru tarihleri belirlendi mi?

2023 yılı için Çarşı ve mahalle bekçileri alımı başvuru şartları ve şekli belirlendi mi? Polis akademisi başkanlığı emniyet genel müdürlüğü ve kurumlara yapılacak bekçi alımları için 2020 yılında başvurular 26 Nisan tarihinde başlamıştı 2023 yılı için henüz tarihler verilmemişken yeni başvuru şartları açıklandı.

2023 Yılı Bekçi Alımı Başvuru Şartları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak en az lise veya denge okul mezunu olmak. Erkek adaylar için en az 1,76 boyunda olmak kadın adaylar için ise en az 1,67 boyunda olmak beden kitle indeksi 18 ile 27 arasında olmak başvuru yaptığı ilk sınırları içerisinde ise son 1 yıl veya daha fazla süredir ikamet ediyor olmak.

Erkek olanlar için askerlik görevini bitirmiş olmak. 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzenlemelerinde düzeltilmeden önceki yaş dikkate alınan kaydı ile başvuruların başladığı tarih itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 31 yaşından gün almamış olmak.

Türk toplumun telakilerine göre kötü şöhretli tanınmamak kamu haklarından mahrum olmamak kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkum bulunmamak.

Memuriyete engel bir durumu bulunmamak silah taşıma ve seyahat silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak başvuru tarihine herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmamak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak.

2023 yılı için bekçi alımı başvuru şartları verilmiş olup henüz başvuru tarihlerini verilmemiş olduğu açıklandı. Başvuru hakkında güncel açıklama geldiğinde sitemiz üzerinden yayımlanacaktır.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haber Haberleri