Güncel Evde Paketleme İş İmkanı Ev Hanımlarına İş!

Firmalar evde paketleme yapmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu birçok farklı firma evlere paketleme işi vereceğini açıkladı. Güncel evde paketleme için iş imkanları gelmeye devam ediyor.

Farklı firmalar evde paketleme işi vereceğini açıkladı günümüzde Tekstil ve takı alanında faaliyet gösteren 10 adet firma fabrika giderlerini azaltmak için evde paketleme işi ayarlayacağını açıkladı. Mavi Koton LC Waikiki Sala polyester Penti Özdilek Nadir Tekstil beyteks Tekstil DeFacto ve Gülsan sentetik dokuma olmak üzere birçok tekstil firması evde paketleme işçisi alacağını duyurdu.

Evde paketleme işi için başvuru yapacak olan adayların bu işi veren firmaların cep telefonu ile araması gerekmektedir.

Başvuruları hangi firmaya başvuru yapacaksanız internet üzerinden kısa bir araştırma yaparak ulaşabilirsiniz ulaştığınız firmalar başvuru yaptıktan sonra sizden belgeye göndermenizi isteyecektir İstenilen belgeleri gönderdikten sonra başvurunuz alınacak ve değerlendirme sürecinin sonunda size geri bildirim vereceği açıklanmıştır.

Başvurusu kabul edilen adaylara belirtilen tarihlerde firma tarafından ürün Kargo geleceği belirtilmiştir işi doğru bir şekilde yapan adayların firma ile istediği kadar anlaşma yapıp çalışabileceğini belirtilmiştir.

Firmalar başvurusu kabul eden çalışanlara bir koli göndereceğim bu konu içerisinde paketlemesi gereken ürünlerin olduğu ve paketleme aşamasında kullanılacak malzemelerin yer aldığı açıklanmıştır ürünleri bu malzemeleri kullanarak paketlediğinizde firmaya Kargo yoluyla geri göndermeniz gerekmektedir bu işten adayların en az 4b'nin ile 8.000 arasında para kazanacağı belirtilmiştir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri