Milli Savunma Bakanlığı 18-35 Yaş Arası İŞKUR Kura İle Depo İşçisi Alımı

Milli savunma bakanlığı İŞKUR üzerinden kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Kamu personel alımı iş ilanlarına göre MSB bünyesinde çalışacak 18 ile 35 yaş arası kura ile depo işçisi alımı yapılacaktır.

İŞKUR üzerinden milli savunma bakanlığı personel alımı yapacakları. Bakanlık bünyesinde çalışmak üzere kura yöntemi ile 18 ile 35 yaşları arasında çalışabilecek depo işçisi alımı MSB bünyesine yapılacak. MSB alımları için başvuru detayları belli oldu.

Milli savunma bakanlığı yayınladığı ilana göre iki kişilik kontenjanda depo işçisi alımı yapacak olup alımları Ankara ile Deniz İkmal komutanlığı işletme grup komutanlığı bünyesine yapılacaktır. Çalışmaya başlamak isteyen adaylar için kişisel durumu engelli olan adaylar sadece bu ilana başvuru yapabileceklerdir.

Milli Savunma Bakanlığı İŞKUR İşçi Alımı Başvuru Şekli

Milli savunma bakanlığı ilanı İŞKUR üzerinden yayınladığı için otomatikman başvurular da İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Adaylar başvuru şartları kısmında er verdiğimiz iş ilanı numarasını İŞKUR sistemine giriş yaptıktan sonra açık iş ilanları kısmına girip aratıp ekrana gelen ilan da başvurularını yapabileceklerdir.

Yalnızca başvuruları İŞKUR sistemi üzerinden yapılabilecek olup online olarak elektronik ortam dışında yapılacak herhangi bir müracaat kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapacak adaylar için başvurular 30 Mayıs 2022 tarihinden beri alınmaya başlanmıştır. En geç müracaatlar ise 3 Haziran 2022 tarihine kadar saat şartı olmadan yapılabilecektir.

Milli Savunma Bakanlığı Kamu İşçi Alımı Başvuru Şartları

Adayların 18 yaşını tamamlamış olması, kamusal haklarından mahrum olmaması, Türk ceza Kanunu’nun 53 maddesinde belirtilen suçlardan dolayı süreleri geçmiş dahi olsa bu suçlardan mahkum olmaması, bakanlık tarafından çalışmak isteyen kişiye ait yapılacak olan güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, asgari olarak %40 engelli raporu olması, 18 ile 35 yaşları arasında olan bir gün kamu kurum veya kurumlarında çalışmasına engel oluşturabilecek herhangi bir durumu olmaması şartıyla en az ilkokul en fazla lise mezunu kişiler arasında işçi alımı yapılacaktır.

İŞKUR üzerinden başvuru yapmak isteyen adaylar için iş ilan numarası 00006806861 olarak belirlenmiştir. Bu ilan numarası ile personel alımı yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Askeri Alımlar Haberleri